Închide meniul

Curg ofertele pentru Ianis Hagi. Sevilla şi Lazio au început deja licitaţia pentru internaţionalul român. "S-ar putea ajunge la 15 milioane de lire sterline!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2021, 7:07

Curg ofertele pentru Ianis Hagi. Sevilla şi Lazio au început deja licitaţia pentru internaţionalul român. "S-ar putea ajunge la 15 milioane de lire sterline!"

Profimediaimages

Ianis Hagi poate pleca în această vară de la Rangers

Lazio şi Sevilla sunt echipele care au început deja să liciteze pentru jucătorul de 22 de ani. Rangersnews anunţă că andaluzii sunt gata să plătească nu mai puţin de 11 milioane de lire sterline (13 milioane de euro) pentru a-l transfera pe fiul Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, ofertat de Lazio şi Sevilla

Suma este de aproape patru ori mai mare decât cea cu care scoţienii l-au cumpărat pe Ianis de la Genk, în urmă cu un an. Conducătorii echipei antrenate de Steven Gerrard nu se grăbesc să accepte oferta celor de la Sevilla.

"Cred că va pleca. Oricât de mult s-ar fi bucurat de timpul petrecut la Rangers, dacă un astfel de club din Europa te doreşte, este greu să îl ignori. Este o decizie greu de luat de Steven Gerrard la finalul acestui sezon.

Nu m-ar surprinde dacă Ianis s-ar transfera la una dintre aceste echipe din Europa", a declarat fostul jucător din Premier League, Kevin Phillips, citat de rangers.vitalfootball.co.uk.

Aceeaşi sursă anunţă că suma pentru care s-ar putea realiza transferul poate fi una uriaşă. "Se poate ajunge la 12-15 milioane de lire sterline", anunţă jurnaliştii britanici.

Reclamă

Ianis Hagi, assist în Rangers – Celtic 4-1

Chiar dacă a evoluat doar 10 minute în Rangers – Celtic 4-1, Ianis Hagi a avut timp să îşi treacă în cont încă o pasă decisivă, la golul marcat de Jermaine Defoe, în al doilea minut al prelungirilor.

A fost al 9-lea assist din acest sezon pentru Ianis Hagi și al 13-lea în toate competițiile. Fiul "Regelui" este cel mai bun pasator din Scoția și are în cont și 7 goluri. Este cel mai bun sezon din cariera lui Ianis Hagi, care a reușit să-și treacă în palmares primul titlu de campion. Pentru Rangers, a fost al 55-lea din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi poate pleca de la Rangers
  • Românul are 6 goluri şi 9 pase decisive în campionatul Scoţiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și