Închide meniul

Cutremur la CFR Cluj: „Dan Petrescu poate pleca oricând!” Antrenorul campioanei României, dat de gol: „Asta e prioritatea lui!”

Publicat: 1 noiembrie 2021, 22:02

Cutremur la CFR Cluj: „Dan Petrescu poate pleca oricând! Antrenorul campioanei României, dat de gol: „Asta e prioritatea lui!

Dan Petrescu, o nouă remiză în Liga 1

Hepta

  • Cutremur la CFR Cluj
  • Antrenorul campioanei României, dat de gol

Dan Petrescu, dat de gol de agentul său

Dan Petrescu l-a înlocuit în acest sezon pe Marius Șumudică pe banca campioanei României. Totuși, mandatul său se poate încheia în scurt timp. Nikolai Pyrneu a oferit noi detalii despre situația antrenorului de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dan e bine, lucrează acum. E în România, s-a întors la CFR Cluj. Oferte din Rusia? Nu, nu au fost. Prioritatea lui e să revină în Rusia, dar nu sunt oferte, momentan. Contractul lui acum e făcut în aşa fel încât, dacă se întâmplă ceva, poate pleca oricând.

Propunerile de la cluburile din prima ligă a Rusiei vor prima. A spus de mai multe ori că vrea să câştige un titlu, campionatul. Aşadar, Dan vrea să se întoarcă în Rusia. Ştie ce se întâmplă în campionat, îl urmăreşte”, a spus Nikolai Pyrneu, citat de footballhd.ru.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu, dezvăluiri despre conflictul cu Emmanuel Culio

Cei de la CFR Cluj reacţionează după ce s-a spus că a existat un conflict dur între Dan Petrescu şi Emmanuel Culio. S-a spus că cei doi ar fi şi sărit la bătaie. Antrenorul campioanei neagă totul, dar recunoaşte că argentinianul s-a supărat după ce a fost schimbat.

„Culio e băiatul meu. De 4 ani vă zic asta. Va fi antrenorul meu secund. El a venit înapoi în România fiindcă a știut că vin eu, altfel nu venea. Dacă l-am schimbat, putea să fie fericit?

Reclamă

S-a supărat și a plecat la baie și a făcut duș. Dar asta înseamnă că ne-am bătut? Nu. Orice fotbalist când îl schimbi nu e fericit. E normal”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc