Închide meniul

Dan Petrescu, dezvăluiri despre conflictul cu Emmanuel Culio: „S-a supărat şi a plecat la baie”. Reacţie spumoasă a argentinianului: „Eu îl iubesc”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 12:33

Reclamă
Dan Petrescu, dezvăluiri despre conflictul cu Emmanuel Culio: „S-a supărat şi a plecat la baie. Reacţie spumoasă a argentinianului: „Eu îl iubesc

Dan Petrescu, aproape de marea lovitură

Hepta

CFR Cluj e prima în România, cu opt puncte avans faţă de locul secund, dar problemele nu îi ocolesc pe cei din Gruia. Campioana nu merge deloc bine în Conference League. Are un singur punct după 3 meciuri şi urmează o deplasare grea, în Olanda, unde se va duela cu AZ Alkmaar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, dezvăluiri despre conflictul cu Emmanuel Culio

Mai mult, s-a vorbit şi despre un conflict dur între Dan Petrescu şi argentinianul Emmanuel Culio. Antrenorul CFR-ului a ţinut să lămurească totul într-o conferinţă de presă. Nemulțumit că a fost schimbat în meciul cu AZ Alkmaar, mijlocașul ar fi avut un conflict cu Dan Petrescu la vestiare. S-a spus că cei doi au fost la un pas de bătaie.

„Culio e băiatul meu. De 4 ani vă zic asta. Va fi antrenorul meu secund. El a venit înapoi în România fiindcă a știut că vin eu, altfel nu venea. Dacă l-am schimbat, putea să fie fericit? S-a supărat și a plecat la baie și a făcut duș. Dar asta înseamnă că ne-am bătut? Nu. Orice fotbalist când îl schimbi nu e fericit. E normal”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Ce a spus Culio despre Dan Petrescu

Emmanuel Culio a comentat zvonurile conform cărora ar exista un conflict între el şi Dan Petrescu. Argentinianul a negat totul, ba chiar a făcut şi o glumă pe seama conflictului din vestiar.

”Sunt a treia oară în România, prima oară am venit în 2007. Știu tot ce se întâmplă. Nu l-ai văzut pe Petrescu că avea un ochi așa (n.r.- umflat)? I-am dat un pumn! Eu știu cum e în România, sunt minciuni. Când ești primul, tot timpul se vrea să se facă ceva înainte de meci, să se destabilizeze echipa.

Reclamă

Cum să-l lovesc eu pe Dan Petrescu? Eu îl iubesc! Eu am venit pentru el, m-a sunat și am venit pentru el. Dacă nu mă suna, nu veneam. Eu, la 38 de ani, sunt calm. Nu citesc nimic, pentru mine, pe primul loc e familia, apoi fotbalul. E o minciună. Trebuie să vorbim de fotbal, nu de cancan. Așa poate crește fotbalul din România”, a spus Emmanuel Culio.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și