Închide meniul
EXCLUSIV

„Da, este adevărat!” Adrian Mutu confirmă negocierile cu viitoarea echipă: „E în primele 3!” + Ce spune „Briliantul” despre posibilitatea de a pregăti echipa naţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 19:59

„Da, este adevărat! Adrian Mutu confirmă negocierile cu viitoarea echipă: „E în primele 3! + Ce spune „Briliantul despre posibilitatea de a pregăti echipa naţională

Adrian Mutu, aproape de a prelua o echipă importantă

Profimedia

Adrian Mutu, anunţ ferm despre negocierile cu viitoarea echipă

Kisvarda este echipa unde ar putea ajunge „Briliantul”, lucru dezvăluit în presa maghiară chiar de directorul sportiv al clubului. Kisvarda e pe locul 3 în prima ligă din Ungaria, cu 24 de puncte acumulate după primele 12 meciuri. Lider e Ferencvaros, cu 28 de puncte, urmată de Puskas (25 de puncte).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a confirmat faptul că se va întâlni cu reprezentanţii clubului din Ungaria în scurt timp. „Da, este adevărat, dar încă nu am decis ziua când o să mă văd cu el. Urmează să mă văd, acum nu știu dacă ajungem la o înţelegere sau nu. Indiferent ce pas aș fi făcut nu făceam de întreruperea de campionat pentru că nu avea niciun sens. Totuși, e o echipa în primele 3”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ce spune Adrian Mutu despre posibilitatea de a pregăti echipa naţională

Adrian Mutu s-a aflat pe lista posibililor înlocuitori pentru Mirel Rădoi. Întrebat despre acest subiect, Adrian Mutu a transmis că e prematur să vorbească despre viitorul selecţioner atât timp cât Rădoi încă se află sub contract cu FRF.

„Am văzut și eu că se discută despre mine. E ok, dar cum v-am mai spus, nu am luat nicio decizie. Analizez tot ce se întâmplă. Nu știu, nu ştiu dacă e întrebarea care trebuie să mi-o adresați mie. Cred că ar trebui să i-o adresați altcuiva și nu știu, atât timp cât contractual naționala României mai are încă antrenor. Nu e frumos să vorbesc despre acest lucru”, a mai spus „Briliantul”.

Citește și:

Anunţul făcut de Kisvarda despre negocierile cu Adrian Mutu

Adrian Mutu îşi pregăteşte revenirea după despărţirea de FC U Craiova 1948, iar clubul care îl doreşte reprezintă o mare surpriză.

Reclamă

Attila Revesz suţine că variantele pentru banca tehnică a lui Kisvarda sunt Adrian Mutu şi Szabolcs Huszti. „Există şi variante de peste hotare, am vorbit cu Michael Boris de mai multe ori. Cel mai probabil, mă voi întâlni cu Adrian Mutu în acest weekend”, a spus oficialul lui Kisvarda, citat de nemzetisport.hu.

La clubul din Ungaria evoluează Claudiu Bumba şi Andrei Peteleu. Kisvarda a rămas brusc fără antrenor, pe 9 noiembrie, atunci când Joao Janeiro a plecat în Slovacia, la Dunajska Streda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu, anunţ ferm despre negocierile cu viitoarea echipă
  • Ce spune „Briliantul” despre posibilitatea de a pregăti echipa naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și