Închide meniul

"Dacă lași o oră garda jos, o pățești!". Gică Popescu, dezvăluiri despre perioada în care a avut Covid-19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2020, 16:46

"Dacă lași o oră garda jos, o pățești!". Gică Popescu, dezvăluiri despre perioada în care a avut Covid-19

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Popescu a învins coronavirusul

Fostul fundaș al Generației de Aur a prezentat simptome și a stat internat. "Baciul" asigură că și-a luat toate măsurile de protecție și nu înțelege cum de a ajuns să se îmbolnăvească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a avut coronavirus

"Avusesem anumite simptome, m-a durut capul, iar când am mers la medic m-a diagnosticat și cu pneumonie. Am stat în spital, iar acum sunt negativ!

Chiar mă intrigă. Eu am făcut tot posibilul să mă protejez! M-am dezinfectat, am purtat mască. Uite că dacă lași o oră garda jos, o pățești. Important e că sunt bine, la fel și cei dragi", a declarat Gică Popescu pentru Impact.

Fostul căpitan al Barcelonei a stat 10 zile în spital, în toată această perioadă fiind tratat cu Remdesivir.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și