Închide meniul

"Dacă nu vrei, dă tricoul jos şi pleacă!". Ultraşii lui FCSB şi-au pierdut răbdarea după eşecul din Supercupă. "Dacă te bagă Gigi Becali, dă-ţi viaţa pe teren!"

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 10:30

"Dacă nu vrei, dă tricoul jos şi pleacă!". Ultraşii lui FCSB şi-au pierdut răbdarea după eşecul din Supercupă. "Dacă te bagă Gigi Becali, dă-ţi viaţa pe teren!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB, învinsă de CFR Cluj în Supercupa României

  • Gheorghe Mustaţă, atac la jucătorii lui FCSB
  • Avertismentul lansat de liderul galeriei

Jucătorii lui Toni Petrea au fost principalii vizaţi. Mustaţă le-a transmis un ultimatum fotbaliştilor liderului şi i-a avertizat că nu va accepta un eşec şi în lupta pentru câştigarea Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă: "Ferească Dumnezeu să nu luăm titlul în Liga 1"

"Când cineva ajunge la Steaua, trebuie să și arate că merită să joace. Sunt plățiți la zi, au condiții extraordinare. Când ai tot ce vrei și nu te dăruiești, nu mai înțeleg nimic. Dacă nu vrei să te dăruiești pentru Steaua, da tricoul jos și pleacă!

Dacă te bagă Gigi Becali să joci tu trebuie să arăți că meriți să fi pe teren mai mult. Da-ți viață pe teren. Astăzi, jocul a fost execrabil. Am lăsat Cupa, acum lăsăm și Supercupa, dar ferească Dumnezeu să nu luăm titlul. De acum, ei trebuie să arate că joacă 10 finale", a declarat Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Reclamă

Mustaţă este convins că nu Gigi Becali este cel care trebuie să fie nemulţumit de eşecul din Supercupă, ci fotbaliştii care au pierdut la lovituri de departajare cu CFR Cluj.

Să realizeze că ei joacă și pentru suporterii care fac multe sacrificii pentru ei. De multe ori ne certăm cu familiile pentru ei. Dacă ei cred că toate acestea nu contează, se înșală amarnic. Să nu creadă cineva dintre ei că la Steaua timpul trece, leafa merge.

Reclamă

În această seară ziceai că vedem o echipa din liga a 23-a contra CFR. Alții se plâng de bani, iar ei… Nu-mi venea să cred ce văd. Nu e corect că jucător să te porți așa, să nu ai pic de dorință, să nu te dăruieșți, să nu tremure carnea pe ține când îmbraci acel tricou.

Nu pe Gigi Becali trebuie să-l intereseze trofeele, pe ei, că jucători, trebuie să-i intereseze. Că de aia se fac fotbaliști. Să câștige cupe!”, a fost semnaul de alarmă tras de liderul galeriei celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu