Închide meniul

Dan Petrescu, „coşmarul” unui fotbalist pe care l-a transferat: „M-a înjurat de morți, iar eu mi-am pierdut mama când aveam 5 ani!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 11:07

Reclamă
Dan Petrescu, „coşmarul unui fotbalist pe care l-a transferat: „M-a înjurat de morți, iar eu mi-am pierdut mama când aveam 5 ani!

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a fost „coşmarul” unui fotbalist pe care l-a transferat. Este vorba despre Hristu Chiacu, care a ajuns, la 19 ani, în vara lui 2006, la Wisla Cracovia. Atunci, polonezii erau antrenaţi de „Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După ce am terminat contractul cu Național, am mers la Wisla în probe. Am plecat în cantonament, ei erau în Italia și am mers direct acolo.

Dan Petrescu, „coşmarul” unui fotbalist pe care l-a transferat

Petrescu n-a spus nimic de mine, că mă vrea sau nu. Dar un fost jucător care devenise antrenor secund i-a spus că «neapărat trebuie să-l luăm pe ăsta». Experiența cu el a fost ciudată. Când a început campionatul, a început cu jigniri… cum e el. Nu eram obișnuit, eram destul de tânăr.

După meci, Petrescu îți reproșa că ai ratat, că nu știu ce… apoi te înjura. Aveam 19 ani. M-a înjurat de morți, iar de atunci s-a încheiat. Eu mi-am pierdut mama când aveam 5 ani. Am mers la el și i-am zis: «Până aici! De mine poți spune ce vrei, dar asta nu». Am avut un clinci destul de tare cu el.

După acel meci, după ce m-a înjurat, a și plecat. Am mers în cantonament la naționala de tineret, iar când m-am întors nu mai era acolo. I-am cerut să-și prezinte scuzele, dar nu a făcut-o”, a declarat Hristu Chiacu, citat de gsp.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj

Dan Petrescu este exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj. Înainte de returul cu Inter Club d’Escaldes. Antrenorul campioanei cere de urgenţă transferuri, pentru a face faţă perioadei „de foc” care urmează pentru echipă.

CFR Cluj a plecat în Andorra, pentru meciul cu Inter Club d’Escaldes. Trupa lui Dan Petrescu este favorită la calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după victoria cu 3-0 din manşa tur.

„Suntem numai pe drumuri. Din păcate, nu mai avem timp să ne antrenăm și se vede acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r – dacă s-a gândit să pedepsească jucătorii) Doamne ferește! Ei dau tot ce au mai bun, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Tot timpul vrem să aducem jucători, să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar nu e ușor să găsești mereu și să faci două echipe. N-am ce să reproșez ca atitudine. Ei vor, atât au putut ieri. Foarte cald, sunt obosiți, iar azi avem 8 ore de mers până în Andorra. Ne întoarcem joi, la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să joace iar, va fi foarte greu. Important e să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la plecarea spre Andorra.

Totodată, Dan Petrescu a avut un mesaj pentru celelalte echipe româneşti care evoluează în turul doi preliminar din Conference League. „Bursucul” avertizează că va fi dificil un parcurs pe „două fronturi”, aşa cum a avut CFR Cluj în ultimii ani.

„În Europa, toate meciurile sunt grele. Dacă se vor califica și ei (n.r – celelalte echipe românești) ca CFR în ultimii 5 ani, vor vedea și ei ce greu e pe două fronturi. Poate d-aia au și ei probleme. Când joci din trei în trei zile e greu”, a declarat Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și