Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu, devastat după ce Gianluca Vialli a murit: „Am fost de nedespărțit! S-a dus prea repede!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 14:12

Dan Petrescu, devastat după ce Gianluca Vialli a murit: „Am fost de nedespărțit! S-a dus prea repede!

Dan Petrescu l-a scos pe Deac la pauza meciului cu Lazio

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a oferit prima reacție după ce Gianluca Vialli a murit, vineri, la 58 de ani, după o luptă teribilă cu cancerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a coleg cu Gianluca Vialli la Chelsea, în perioada 1996-1999. „Bursucul” era foarte apropiat de fostul mare atacant italian. Petrescu a recunoscut că a învățat enorm de la Vialli.

Dan Petrescu, reacție după ce Gianluca Vialli a murit

E foarte trist, dar era de aşteptat. La fel ca şi Mihajlovic, a luptat, dar şansele lui erau mici. Vârstă prea mică, mai ales că el era un profesionist, nu a făcut excese în viaţă. Era fantastic şi ca fotbalist, şi ca antrenor.

El din 2017 avea boala, dar eu nu am ştiut. Nu a spus la nimeni. Când ne-am întâlnit ultima oară nu mi s-a părut că avea ceva. Dar mi-a spus că nu mai poate să facă meseria de antrenor, că era prea mult stres. Asta a fost ultima dată când ne-am văzut.

Când a venit la Chelsea ca jucător, primul lucru… ne-am împrietenit. El cu mine s-a împrietenit. Am fost de nedespărţit până a devenit antrenor. Mi s-a părut un om extraordinar şi s-a dus prea repede. Îmi pare rău, acum la început de an. Vedem acum ce se va întâmpla. Sunt convins că vor fi meciuri care se vor juca în memoria lui şi la care vreau să mă duc. A fost un prieten adevărat şi un antrenor excelent!

Reclamă

Eu am învăţat foarte multe de la el. Profesionalismul lui, felul în care lucrează cu atacanţii, cum se impunea. El venea la antrenamente cu maşina şi conducea şoferul lui. Când l-am întrebat de ce, mi-a spus ca să nu obosească. Zicea că preferă să aibă şofer şi să fie în condiţii bune mereu. Bea doar o bere pe săptămână, după meci. Spunea că mai mult de o bere nu a băut niciodată pe săptămână, era maximum. Talent nu avea aşa mare, dar profesionalismul lui era fantastic.

Din păcate s-a dus prea repede… şi el, şi Pele. E o perioadă foarte grea. Se întâmplă prea multe. Şi Mihajlovic la fel. Parcă prea mulţi oameni din fotbal. Vialli va rămâne o legendă a fotbalului”, a spus Dan Petrescu, în exclusivitate pentru as.ro.

Minut de reculegere la meciurile din Italia, în memoria lui Gianluca Vialli

Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat că la meciurile din Italia din acest weekend se va ţine un minut de reculegere în memoria lui Gianluca Vialli.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele federației italiene, Gabriele Gravina, și-a exprimat regretul după decesul lui Vialli.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și