Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu, dezvăluiri fabuloase despre un antrenor: „M-a rupt în două!” Dialog genial: „Giovanni, vino şi adu-mi ceva de mâncare, că nici mâncare nu ne dă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2022, 10:20

Reclamă
Dan Petrescu, dezvăluiri fabuloase despre un antrenor: „M-a rupt în două! Dialog genial: „Giovanni, vino şi adu-mi ceva de mâncare, că nici mâncare nu ne dă

Dan Petrescu, dezvăluiri fabuloase despre Zdenek Zeman

Dan Petrescu, în timpul unui interviu pentru AS.ro

Dan Petrescu spune că Zdenek Zeman a fost cel mai dur antrenor pe care l-a avut. Acesta făcea numai puţin de 4 ore de antrenament pe zi. Petrescu a jucat la Foggia între 1991 şi 1993.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu şi-a adus aminte că viaţa la Foggia a fost una dificilă la început. Stătea în cantonament în camere cu paturi supraetajate şi a avut probleme şi cu meniul.

Dan Petrescu, dezvăluiri fabuloase despre Zdenek Zeman

Am crezut că mă duc undeva unde e paradis şi când am văzut primul cantonament…25 de zile cu paturi supraetajate, ca în armată. Am zis: ‘Unde naiba am venit?!’ Şi l-am sunat pe Giovanni (n.r. – Ioan Becali), că nu aveam nici mâncare: ‘Giovanni, vino şi adu-mi ceva de mâncare, că nici mâncare nu ne dă’„, şi-a adus aminte Dan Petrescu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dan Petrescu şi-a adus aminte şi de Zdenek Zeman, care scotea untul din jucători.

De la Zeman am învăţat foarte mult în Italia, e antrenorul care făcea 4 ore pe zi la antrenamente. Sincer, m-a rupt în două, m-a făcut să fiu mult mai bun la echipele la care am ajuns. Eu zic că datorită lui Zeman am explodat„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu, dezvăluire uluitoare despre cum a ajuns la Chelsea

Dan Petrescu a povestit cum a ajuns la Chelsea, în 1996. „Bursucul” era transferat de la Sheffield Wednesday şi urma să petreacă 4 sezoane pe Stamford Bridge.

Dan Petrescu a mărturist într-un interviu pentru AS.ro LIVE, că înainte de a se transfera la Londra, nu ştia cine este Chelsea. „Bursucul” a fost observat de un scouter al echipei de pe Stamford Bridge, pe vremea când evolua pentru echipa a doua a lui Sheffield Wednesday.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a declarat că trasferul la Chelsea a venit pe neaşteptate, el evoluând la echipa secunda a clubului de care aparţinea în momentul respectiv. Şansa a făcut ca la meciurile formaţiei să se afle şi un scouter al lui Chelsea, care l-a observat şi i-a propus să meargă la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat la echipa a doua la Sheffield două-trei meciuri. Mi se pare că se schimbase antrenorul la echipa mare și am cerut să joc la echipa a doua. Și acolo era un scouter de la Chelsea. Și am dat vreo 3 goluri, jucând fundaș dreapta în meciul ăla. Și a venit scouter-ul după și m-a întrebat: ‘Nu vrei cumva să vii la Chelsea?’. Sincer, nu știam cine e Chelsea atunci. Știam că e un club pe acolo, dar nu așa ca de Manchester United, de Liverpool. Cu toate că eram în Anglia. Și am zis: ‘Păi hai să vorbim cu agentul, normal că vreau’. Asta le zic jucătorilor mei: ‘Jucați fiecare meci 100%. Nu știi cine te vede și te vrea”, a povestit Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Pentru Chelsea, Dan Petrescu a evoluat în 195 de partide, în toate competiţiile. Totodată, „bursucul” a marcat şi 21 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 5. Acesta a triumfat în Europa League, şi a câştigat Cupa Angliei şi Supercupa Europei. Petrescu s-a despărţit de londonezi în 2000, când era transferat de Bradford.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și