Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru jucătorii de la CFR Cluj: „Bă, nu vă mai daţi mari! Băi, eu am jucat cu campioni mondiali!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2022, 10:16

Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru jucătorii de la CFR Cluj: „Bă, nu vă mai daţi mari! Băi, eu am jucat cu campioni mondiali!

Dan Petrescu, interviu în exclusivitate pentru Antena Sport

Dan Petrescu a refuzat oferte de la arabi | Captură Antena Sport

  • Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru jucătorii săi
  • Ce a putut să le transmită jucătorilor

Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru jucătorii de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a dezvăluit de ce nu este fanul „jucătorilor vedetă”. Mai mult, Petrescu le cere şi jucătorilor de la CFR Cluj să rămână modeşti, deşi aceştia au dominat cu autoritate fotbalul din România în ultimii 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a rămas marcat de doi jucători în carieră, Este vorba de Didier Deschamps şi de Marcel Desailly, ultimul fiind considerat de „Bursuc” cel mai bun fundaş pe care l-a văzut vreodată.

Modestia de care au dat dovadă cei doi avea să fie un reper esenţial în cariera de antrenor a lui Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru jucătorii de la CFR Cluj

Vă daţi seama în ce vestiare am fost eu, cu Deschamps, care acum e antrenorul Franţei, campion mondial, cu Marcel Desailly, care a fost cel mai bun fundaş pe care l-am văzut vreodată în viaţa mea. Le zic fotbaliştilor mei: ‘Bă, nu vă mai daţi mari! Băi, eu am jucat cu campioni mondiali.

Ăia erau modeşti’. La noi dacă dă vreun jucator da 3 goluri, e mare vedetă! Nu-mi plac jucătorii vedetă, îmi plac jucătorii de echipă”, a spus Dan Petrescu ]ntr/un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Petrescu, dezvăluire uluitoare despre cum a ajuns la Chelsea

Dan Petrescu a povestit cum a ajuns la Chelsea, în 1996. „Bursucul” era transferat de la Sheffield Wednesday şi urma să petreacă 4 sezoane pe Stamford Bridge.

Dan Petrescu a mărturist într-un interviu pentru AS.ro LIVE, că înainte de a se transfera la Londra, nu ştia cine este Chelsea. „Bursucul” a fost observat de un scouter al echipei de pe Stamford Bridge, pe vremea când evolua pentru echipa a doua a lui Sheffield Wednesday.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a declarat că transferul la Chelsea a venit pe neaşteptate, el evoluând la echipa secunda a clubului de care aparţinea în momentul respectiv. Şansa a făcut ca la meciurile formaţiei să se afle şi un scouter al lui Chelsea, care l-a observat şi i-a propus să meargă la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat la echipa a doua la Sheffield două-trei meciuri. Mi se pare că se schimbase antrenorul la echipa mare și am cerut să joc la echipa a doua. Și acolo era un scouter de la Chelsea. Și am dat vreo 3 goluri, jucând fundaș dreapta în meciul ăla. Și a venit scouter-ul după și m-a întrebat: ‘Nu vrei cumva să vii la Chelsea?’. Sincer, nu știam cine e Chelsea atunci. Știam că e un club pe acolo, dar nu așa ca de Manchester United, de Liverpool. Cu toate că eram în Anglia. Și am zis: ‘Păi hai să vorbim cu agentul, normal că vreau’. Asta le zic jucătorilor mei: ‘Jucați fiecare meci 100%. Nu știi cine te vede și te vrea”, a povestit Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Pentru Chelsea, Dan Petrescu a evoluat în 195 de partide, în toate competiţiile. Totodată, „Bursucul” a marcat şi 21 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 5. Acesta a triumfat în Europa League, şi a câştigat Cupa Angliei şi Supercupa Europei. Petrescu s-a despărţit de londonezi în 2000, când era transferat de Bradford.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”