Închide meniul

Dan Petrescu, nemulțumit înaintea startului în grupele Europa League. "Acesta este marele minus al lui CFR Cluj"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2020, 15:56

Dan Petrescu, nemulțumit înaintea startului în grupele Europa League. "Acesta este marele minus al lui CFR Cluj"

SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture via Hepta

Dan Petrescu, precizări înainte de CSKA Sofia - CFR Cluj

Antrenorul campioanei României este sigur că îi va fi greu să repete performanța obținută sezonul trecut, când jucătorii săi au ajuns până în 16-imi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, dezamăgit de campania de transferuri făcută de CFR Cluj

Ardelenii au pierdut un fotbalist important chiar săptămâna trecută. Mihai Bordeianu a ajuns în Arabia Saudită și a semnat cu Al-Qadisiyah.

"Sezonul trecut e sezonul trecut. Între timp noi am pierdut ceva jucători, jucători importanți. Am pierdut un jucător de la mijlocul terenului și nu am mai avut timp să-l înlocuiesc. Acesta este marele minus al nostru. Din păcate campania noastră de transferuri nu a fost la fel ca a lui CSKA, care a luat 9 jucători foarte buni. Lotul nostru este foarte subțire pentru noi.

Noi am avut obiectiv să ne calificăm în grupe. Vedem ce va fi de acum înainte, dar va fi greu în condițiile actuale. Am văzut 7 meciuri ale lui CSKA, mi-a plăcut ce am văzut și cred că are șanse să se califice mai departe. Eu sunt convins că cei de aici au pretenții", a declarat Dan Petrescu.

Meciul din grupa A, CSKA Sofia – CFR Cluj, va fi joi, de la ora 19:55, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și