Închide meniul

Dan Petrescu, pregătit să revină pe bancă. Unde a fost surprins antrenorul român. "Este în relaţii excelente!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 9:37

Dan Petrescu, pregătit să revină pe bancă. Unde a fost surprins antrenorul român. "Este în relaţii excelente!"

Profimediaimages

Dan Petrescu este dorit în Cipru

Românul îşi face deja toate temele. Duminică a fost surprins urmărind meciul dintre Apollon şi AEK Larnaca, câştigat cu 3-1 de liderul la zi din Cipru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu ar putea deveni antrenorul lui Aris Limassol

Jurnaliştii de la Kerida l-au observat în tribună şi i-au făcut poze în timp ce îşi lua notiţe.

"După cum am fost informaţi, Petrescu menţine relaţii excelente cu fostul preşedinte al clubului Aris, Stavros Demosthenous. Antrenorul de 53 de ani se află în aceste zile în Cipru şi nu a ratat ocazia de a urmări, de aproape, meciul", anunţă sursa citată.

Aris Limassol este în liga secundă, dar este pe punctul de a obţine promovarea. Este la egalitate cu liderul PAEEK, cu trei etape înainte de final. 

Reclamă

Dan Petrescu a primit o ofertă fabuloasă

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte după ce a plecat de la Kayserispor. Antrenorul care a câştigat trei titluri la rând cu CFR Cluj este dorit cu insistenţă de Al Wehda.

Arabii i-au propus iniţial un contract anual de 1.2 milioane de euro. Suma cuprindea şi cheltuielile pentru salariile staff-ului, iar "Bursucul" a refuzat să semneze. Conducătorii "cavalerilor din Mecca" nu au renunţat şi au venit, luna trecută, cu o nouă propunere pentru tehnicianul român. Arabii erau dispuşi să îi plătească 1.5 milioane de euro lui Petrescu. 

Românul primea 400.000 de dolari pentru câştigarea titlului iar, dacă lua Cupa, era recompensat cu 200.000 de dolari. Un milion de dolari era cel mai mare bonus pe care Petrescu ar fi putut să-l primească în Arabia Saudită. Acesta era acordat dacă Al Wahda cucerea Liga Campionilor Asiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și