Închide meniul

Dan Petrescu, propus de Ioan Becali la naţionala României, dar şi la o echipă din Italia: „Ar fi o reparaţie morală!”

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 15:50

Dan Petrescu, propus de Ioan Becali la naţionala României, dar şi la o echipă din Italia: „Ar fi o reparaţie morală!

Dan Petrescu, după negocierile cu CFR Cluj

Profimedia

  • Dan Petrescu, propunere pentru postul de selecţioner
  • Argumentele aduse de Giovanni Becali

Giovanni Becali e de părere că Dan Petrescu este cel mai potrivit om să devină selecţionerul României. „Bursucul” este liber de contract după despărţirea de Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, propus de Ioan Becali la naţionala României

Petrescu stă atât de bine cu situația financiară, a fost la atâtea cluburi, a ajuns la o vârstă, maturitate deplină… Eu cred că viitorul lui Dan Petrescu ar fi la echipa națională! Părerea mea. Ar fi și o împăcare între Federație și Generația de Aur. Ar fi și o reparație morală”, a spus Ioan Becali la Digisport. Acesta a precizat că l-a propus pe Dan Petrescu şi la Parma, echipă la care joacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

La Parma am propus antrenori români. Mi-au zis: ‘Giovanni, vrem un antrenor care vorbește engleza, italiana si e tânăr și cunoaște fotbalul italian’. L-am propus pe Dan Petrescu, care nu e foarte tânăr, dar până la urmă l-au luat pe Maresca. Au luat un antrenor tânăr care vorbește engleza, pentru că președintele știe doar câteva cuvinte în italiană”, a mai spus Ioan Becali.

Reclamă

Dan Petrescu a fost la un pas să revină în Rusia

Dan Petrescu a fost la un pas să revină în camiponatul Rusiei, acolo unde a spus public că îşi doreşte să revină. Dan Petrescu a fost în atenția celor de la FK Rostov, echipă din campionatul Rusiei. Dan Petrescu a promovat-o pe Kuban Kransdonar în prima ligă din Rusia în stagiunea 2009-2010. S-a clasat pe locul 8 în stagiunea următoare, departe de emoțiile retrogradării.

La Dinamo Moscova, Petrescu s-a clasat pe locul 7 în primul sezon, după care a terminat pe poziția a 4-a în stagiunea următoare. S-a întors la Kuban Krasnodar în 2016, dar a fost insuficient ca să salveze clubul. Măcinată de probleme financiare, Kuban s-a desființat în 2018.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc