Închide meniul

Dan Petrescu, salariu uriaş! „Suma pe an este de 1,5 milioane de euro!” În ce campionat ar fi semnat „Bursucul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 0:14

Dan Petrescu, salariu uriaş! „Suma pe an este de 1,5 milioane de euro! În ce campionat ar fi semnat „Bursucul

Dan Petrescu, după negocierile cu CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu s-ar fi înţeles cu o echipă din Arabia Saudită, care l-ar fi convins să semneze cu un salariu uriaş!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, salariu uriaş

„Primesc informația că Dan Petrescu ar fi semnat în Arabia Saudită. Suma pe an este de 1,5 milioane de dolari. Nu am aflat încă echipa”, a spus prezentatorul Vali Moraru, la Digi Sport.

Salariu este de aproape 4 ori mai mare decât cel pe care îl primea la CFR Cluj, echipa de care s-a despărţit în toamna anului trecut.

Kayserispor este ultima echipă pregătită de Dan Petrescu. „Bursucul” a semnat la începutul anului, dar a rezistat însă doar 8 meciuri în Turcia.

Dan Petrescu a primit mulţumiri de la Edi Iordănescu

Şi Edi Iordănescu a fost aproape să semneze cu arabii, dar a refuzat o ofertă de 1 milion de euro. El a plecat de la CFR Cluj după ce a cucerit titlul, succes pentru care i-a mulţumit lui Dan Petrescu.

Reclamă

„Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. (…) Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Petrescu şi-a început cariera de antrenor în 2003, la Sportul. Dacian Varga şi-a adus aminte, la AS.ro LIVE, cum a debutat alături de acesta.

Dan Petrescu, 18 ani de antrenorat

„Jucam la tineret, dar toate antrenamentele le făceam la echipa mare. Atunci am început să îmi dau drumul la joc. Aveam 17 ani şi m-a ajutat foarte mult. Totul a fost bine până a venit Dan Petrescu antrenor. Mi-a povestit Şiman după aceea. I-a spus: „Mă, Varga, Curelea şi Ferfelea n-au ce să caute la mine. Afară! Ce să fac cu copilaşii ăştia?! Au 30 de kile, le e frică. La mine, trebuie să-mi bagi materiale!’

Reclamă 4 / 0/3

Şi Şiman i-a spus: ‘Băi, Dane, eu nu pot să-ţi cumpăr jucători. Ţine-i să facă antrenament şi nu mă interersează că-i iei la meci, că-i trimiţi în vestiar, în tribună’. Noi nu ştiam asta, dar ne-am dat seama. Când se făceau antrenamentele, eram mai mult prin spatele porţii. Depinde şi cum eşti ca om. Poate era altul care zicea: ‘Stai, mă, ce fac?! Ăia se antrenează şi eu dau într-un colţ de teren într-o minge’.

Pe toţi trei ne-a motivat chestia asta: ‘Ce facem? Mergem la preşedinte şi îi spunem că nu ne bagă ăsta? Ne trimite la tineret. Mai bine stăm la echipa mare. Uite, ăştia se mai dau cu un parfum, se dau cu un spray la subraţ, e altceva'”, a povestit Varga.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și