Închide meniul

Echipa care i-a oferit 1 milion de euro pe sezon lui Edi Iordănescu. Răspunsul fostului antrenor de la CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 mai 2021, 17:11

Echipa care i-a oferit 1 milion de euro pe sezon lui Edi Iordănescu. Răspunsul fostului antrenor de la CFR Cluj

SportPictures / Cristian Stavri via Hepta

Edi Iordănescu, ofertă uriașă

Edi Iordănescu, ofertă uriașă. Fostul tehnician de la CFR Cluj a fost contactat de șeicii de la Al-Fayha, potrivit GSP. Sursa citată scrie că arabii i-au oferit românului 1 milion de euro pe sezon!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, ofertă uriașă

Deși Edi Iordănescu ar fi dat lovitura din punct de vedere financiar, acesta a refuzat. Iordănescu nu a fost de acord să antreneze o echipă de nivelul lui Al-Fayha.

Clubul a promovat recent în prima ligă din Arabia Saudită și nu are pretenții mari înaintea următorului sezon. În schimb, Iordănescu n-ar spune nu unei oferte din Golf, dar vrea să se lupte pentru locurile fruntașe din campionat.

Dacă ar fi acceptat propunerea lui Al-Fayha, Iordănescu mergea pentru prima dată în carieră să antreneze în Arabia Saudită. De altfel, acesta are o singură experiență pe banca unei echipe din afara României. A antrenat-o câteva luni pe CSKA Sofia, în 2016.

Citește și:

Edi Iordănescu, bilanț impresionant la CFR Cluj

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în decembrie 2020, după plecarea lui Dan Petrescu. În primul mandat la CFR Cluj, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Reclamă

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat al 7-lea titlu de campioană şi al 4-lea la rând. Iordănescu a adunat 20 de victorii în 29 de meciuri. Acesta a cucerit și Supercupa României, după ce a învins-o la penalty-uri pe FCSB.

De-a lungul carierei, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Astra sau Gaz Metan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și