Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Iftodi, dezvăluiri savuroase: ”Ne ascundeam prin wc-uri să fumăm și nea Puiu pupa icoanele!”

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 11:21

Daniel Iftodi, dezvăluiri savuroase: ”Ne ascundeam prin wc-uri să fumăm și nea Puiu pupa icoanele!”

Daniel Iftodi, dezvăluire savuroasă la AS.ro LIVE

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Daniel Iftodi, dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE
  • Amintirile fostului jucător de la Steaua și Dinamo

Daniel Iftodi (54 ani) a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. În dialog cu Cătălin Oprișan, fostul jucător de la Steaua și Dinamo a vorbit despre ”problema” principală pe care o avea în tinerețe: fumatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Iftodi ajungea să fumeze chiar și patru pachete de țigări în fiecare zi. Când evolua la Steaua, în perioada 1992–1993, acesta se ascundea cu colegii săi în baie pentru a fuma. În acest timp, Anghel Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor de atunci, apela la ajutorul divin și pupa icoane.

Daniel Iftodi, dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE

”La un meci cu Steaua au început să plângă Florentin Petre și Cătălin Hîldan pentru că nu au bătut-o niciodată. Spunea ”Nu i-am bătut niciodată!”. A fost o mare bucurie pentru ei. La meciul ăla am fumat. De obicei fumam la pauză.

Reclamă

Ajunsesem să fumez 4 pachete pe zi. Când l-am lăsat de fotbal, m-am lăsat și de fumat. Nu am avut nicio problemă. Ne ascundeam prin WC-uri la Steaua să fumăm și nea Puiu pupa icoanele!”, a dezvăluit Daniel Iftodi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu a pupat icoane „la foc automat” la România – Finlanda 1-0

Anghel Iordănescu a pupat icoane „la foc automat” la România – Finlanda 1-0. Imaginile serii de pe stadionul Giuleşti au fost oferite de tatăl actualului selecţioner al României.

Reclamă

Anghel Iordănescu a văzut din tribune prima victorie a fiului său în calitate de selecţioner al România. România a învins Finlanda cu 1-0, într-un meci transmis în direct de Antena 1 şi Antena Play. Nicuşor Bancu a înscris singurul gol al partidei.  

Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu au stat unul lângă altul la prima victorie a României în Nations League. Iordănescu s-au rugat tot meciul pentru ca fiul său să câştige.

Fostul selecţioner a fost surprins în tribune în timp ce săruta „la foc automat” icoane. Iar rugăciunile celui care a fost desemnat „Antrenorul Secolului” au fost ascultate. Edi Iordănescu a obţinut prima victorie în calitate de selecţioner al României.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Iftodi: „Noi suntem Dinamo!”

Antrenorul de la CS Dinamo, Daniel Iftodi, a anunțat, imediat după promovarea în Liga 3, că echipa care aparține Ministerului de Interne este continuatoarea de drept a lui Dinamo, nu cea care a retrogradat în Liga 2.

”Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Iftodi.  

Cine să vină la nimic ? (n.r. – la Dinamo din Liga 2). Am înțeles, de fapt jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete.  Ei nu știu peste o secundă ce va fi, dar peste o lună sau un an. Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a spus Daniel Iftodi, după promovare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu