Închide meniul
UPDATE

Daniel Opriţa a semnat noul contract cu CSA Steaua. „Ne-am atins primul obiectiv”

Reclamă

Publicat: 23 iunie 2021, 13:20 / Actualizat: 23 iunie 2021, 14:59

Daniel Opriţa a semnat noul contract cu CSA Steaua. „Ne-am atins primul obiectiv

captură steaua tv

Daniel Opriţa, la semnarea noului contract cu CSA Steaua

Update: George Ogăraru a declarat că menţirea lui Opriţa la Steaua a fost primul obiectiv pentru viitorul sezon. „Îl felicit pe Daniel. Suntem cu toţii bucuroşi că există continuitat la nivelul băncii tehnice. Cred că este cel mai important factor pentru a face performanţă. Putem spune că pentru noul sezon ne-am atins primul obiectiv”, a declarat managerul roş-albaştrilor, pentru Steaua TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa a stabilit deja programul echipei. „Sper să realizez transferurile pe care mi le-am propus. Trebuie să transferăm juniori 2003, pentru că acolo ducem lipsă, dar în perioada următoare vor veni jucători în probe.Până pe 28 trebuie să definitivez lotul. Ne vom antrena la baza din Ghencea, până în data de 21 când vom intra în cantonament pânâ în 9 iulie. Vom disputa 6 jocuri amicale”, a spus şi Daniel Opriţa.

Ştirea iniţială

Daniel Opriţa a ajuns la un acord cu şefii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. Antrenorul a semnat prelungirea mandatului cu încă doi ani.

Daniel Opriţa a semnat noul contract cu CSA Steaua

Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane Nofitovici – antrenor secund şi Sorin Bobariu– antrenor cu portarii.

Reclamă

„Daniel Opriţa şi-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formaţiei, cu 33 victorii şi 3 remize, golaveraj 204 – 13.

Tehnicianul roș-albastru se bucură de faptul că are ocazia să continue la conducerea tehnică a formației steliste. Obiectivul noii conduceri manageriale este constituirea unui lot valoros, care să performeze la  cel mai înalt nivel”, se arată pe site-ul clubului”, se arată pe site-ul clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Opriţa, criticat de Tudorel Stoica

Opriţa a refuzat iniţial să semneze un nou contract cu Steaua, nemulţumit de oferta primită.

„Contractul tău e confidențial, pentru ce să vii cu așa ceva, într-un moment de bucurie? Spui ce ți s-a propus, că nu ești de acord… Steaua nu se refuză! Cât am stat eu la Steaua, nimeni n-a fost de neînlocuit. S-au găsit mereu alți oameni.

Părerea mea e că ar trebui să fim mai modești. Nu era momentul pentru acele declarații. Mi s-a părut deplasat. Nu mai vrea Oprița să fie antrenor la Steaua? Asta e”, a spus Tudorel Stoica, la Digi Sport, la finalul lunii trecute.

EXCLUSIV | CSA Steaua începe în forţă campania de transferuri

CSA Steaua a pregătit şi o mutare importantă pe piaţa transferurilor. Daniel Opriţa a pus ochii pe „fotbalistul-Kamikaze” de la o rivală din Liga 2.

Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Sota Mino, mijlocaşul celor de la Metaloglobus, o viitoare adversară a „militarilor”. Cotat la 225.000 de euro pe site-urile de specialitate, fotbalistul japonez a evoluat în 25 de meciuri sezonul trecut, în toate competiţiile.

Înainte să ajungă în România, Mino a mai evoluat pentru echipe precum Lagend Shiga, Fgura United FC sau Gharghur FC. În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul a ajuns la gruparea din Capitală în septembrie 2018.

Reclamă
Recomandări
  • Daniel Opriţa rămâne la Steaua
  • Antrenorul a semnat un nou contract

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și