Închide meniul

EXCLUSIV | CSA Steaua începe în forţă campania de transferuri! Daniel Opriţa îl vrea pe „fotbalistul-Kamikaze” de la o rivală din Liga 2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 16:42

EXCLUSIV | CSA Steaua începe în forţă campania de transferuri! Daniel Opriţa îl vrea pe „fotbalistul-Kamikaze de la o rivală din Liga 2

SportPictures / George Ilinca/Sport Picture via Hepta

Daniel Opriţa a ieşit la atac

CSA Steaua începe în forţă campania de transferuri. Daniel Opriţa a pus ochii pe „fotbalistul-Kamikaze” de la o rivală din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua începe în forţă campania de transferuri! Daniel Opriţa vrea să îl transfere pe Sota Mino

Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Sota Mino, mijlocaşul celor de la Metaloglobus, o viitoare adversară a „militarilor”. Cotat la 225.000 de euro pe site-urile de specialitate, fotbalistul japonez a evoluat în 25 de meciuri sezonul trecut, în toate competiţiile.

Înainte să ajungă în România, Mino a mai evoluat pentru echipe precum Lagend Shiga, Fgura United FC sau Gharghur FC. În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul a ajuns la gruparea din Capitală în septembrie 2018.

Vasile Buhaescu (stânga), Lucian Cazan (mijloc) şi Mino Sota (dreapta)
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabriel Manu, fostul antrenor al bucureştenilor, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mino Sota.

„Mino Sota. Dacă vă uitaţi şi pe InStat, are nişte cifre incredible. Este un jucător pe care l-aş numi ‘Kamikaze’. Când îi dai o sarcină de joc, el nu se lasă până nu o respectă, indiferent de situaţie. Nu-l interesează! Joacă mai mult de 100% fiecare meci şi cred că el va merge cu siguranţă în Liga 1 pentru că are calitate şi valoare”, a spus Gabriel Manu pentru looksport.ro.

Reclamă
Citește și:

S-a aflat oferta de la CSA Steaua pentru Daniel Opriţa! Propunerea „militarilor” l-a nemulţumit teribil pe antrenor

S-a aflat oferta de la CSA Steaua pentru Daniel Opriţa. Propunerea „militarilor” l-a nemulţumit teribil pe antrenor, care a declarat „Mă fac că n-am văzut-o!”

CSA Steaua i-a propus lui Opriţa un salariu de 3.000 de euro, în condiţiile în care proprii săi elevi câştigă mai mult, scrie Fanatik. Oferta nu a fost pe placul antrenorului care a promovat echipa roş-albastră în Liga 1. Contractul acestuia cu gruparea din Ghencea expiră în vara aceasta.

Imediat după promovarea Stelei, Daniel Opriţa a vorbit despre viitorul său. Antrenorul a anunţat că nu este dispus să semneze în orice condiţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu ştiu ce va fi mai departe. Dorinţa mea e normală, să mi se propună un contract profesionist. Nu ştiu, mi se termină contractul, nu ştiu ce va fi mai departe, am îndeplinit ce mi s-a cerut. Dorinţa mea, e normal, dar să mi se propună un contract profesionist şi lucrurile astea, dacă nu, nicio problemă, sunt bucuros că mi-am îndeplinit obiectivul, mai departe nu contează. Nu vreau să vorbesc prea mult, dar a fost ceva, o propunere despre care mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!”, a spus Daniel Opriţa, după ce echipa sa a promovat în Liga 2.

Recomandări
  • CSA Steaua începe în forţă campania de transferuri
  • Pe cine vrea să transfere Daniel Opriţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și