Închide meniul

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 19:26

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu

Daniel Opriţa, antrenor Steaua / Profimedia

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu. Antrenorul celor de la CSA Steaua e de părere că e foarte greu ca echipa lui Gigi Becali să mai fie ajunsă de rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un avans de 7 puncte în clasament cu 9 etape înainte de final, iar antrenorul celor de la CSA Steaua crede că va fi extrem de greu ca să mai piardă titlul.

Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu

„Încă n-a scăpat (n.r. – FCSB în câștigătoare), dar va fi foarte greu să fie prinsă, pentru că nu văd, nici Rapid, Craiova, Farul sau CFR să nu facă pași greșiți. FCSB, sigur, se va mai încurca, dar și celelalte echipe se vor încurca. FCSB, având aceste șapte puncte, va fi greu să-i mai prindă. Dar nu imposibil!

Trebuie să ai o constanță, ceea ce Rapid nu a avut-o. FCSB are avansul ăsta de șapte puncte, eu zic că e destul de mare, vor fi meciuri echilibrate. Sunt șanse mari ca FCSB să ia campionatul, dar orice e posibil. Chiar nu mă interesează cine va lua campionatul„, a spus Daniel Opriţa pentru sport.ro.

Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău

Vlad Chiricheş a revenit şi a jucat primele minute după accidentarea suferită în luna august. Fundaşul central a purtat banderola de căpitan în amicalul FCSB – Gloria Buzău, scor 1-1, care s-a disputat cu „porţile închise”.

Reclamă

FCSB a smuls doar o remiză cu ocupanta locului 4 din Liga 2. Vicecampioana României a fost condusă după un gol primit chiar de la un jucător împrumutat la Buzău. Puştiul de 18 ani, Matei Tănasă, l-a învins pe Andrei Vlad.

David Miculescu a restabilit egalitatea pentru echipa lui Charalambous. Liderul din Liga 1 a trebuit să se descurce fără principalii marcatori, Florinel Coman şi Darius Olaru, care au jucat vineri seară în România – Irlanda de Nord 1-1.

FCSB și Gloria Buzău au remizat, scor 1-1, într-o partidă amicală disputată sâmbătă, la Baza Sportivă FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Matei Tănasă a deschis scorul pentru echipa lui Andrei Prepeliță, în minutul 7, în timp ce David Miculescu a restabilit egalitatea în minutul 41.

Roș-albaștrii au evoluat în următoarea formulă de echipă: Vlad – Crețu, Dawa, Chiricheș (cpt), Panțîru – Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu – Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.

În a doua parte a meciului au mai intrat pe teren Haruț, Ngezana, Lixandru și Udrea, precum și juniorii Pădurariu, Ilie, Colibășanu și Necșulescu„, a transmis FCSB pe reţelele sociale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și