Închide meniul

Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 15:02

Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni

Vlad Chiricheş a revenit!

Chiricheş a fost căpitanul FCSB-ului în meciul amical / Facebook FCSB

Vlad Chiricheş a revenit şi a jucat primele minute după accidentarea suferită în luna august. Fundaşul central a purtat banderola de căpitan în amicalul FCSB – Gloria Buzău, scor 1-1, care s-a disputat cu „porţile închise”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a smuls doar o remiză cu ocupanta locului 4 din Liga 2. Vicecampioana României a fost condusă după un gol primit chiar de la un jucător împrumutat la Buzău. Puştiul de 18 ani, Matei Tănasă, l-a învins pe Andrei Vlad.

Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău

David Miculescu a restabilit egalitatea pentru echipa lui Charalambous. Liderul din Liga 1 a trebuit să se descurce fără principalii marcatori, Florinel Coman şi Darius Olaru, care au jucat vineri seară în România – Irlanda de Nord 1-1.

FCSB și Gloria Buzău au remizat, scor 1-1, într-o partidă amicală disputată sâmbătă, la Baza Sportivă FCSB.

Matei Tănasă a deschis scorul pentru echipa lui Andrei Prepeliță, în minutul 7, în timp ce David Miculescu a restabilit egalitatea în minutul 41.

Reclamă

Roș-albaștrii au evoluat în următoarea formulă de echipă: Vlad – Crețu, Dawa, Chiricheș (cpt), Panțîru – Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu – Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.

În a doua parte a meciului au mai intrat pe teren Haruț, Ngezana, Lixandru și Udrea, precum și juniorii Pădurariu, Ilie, Colibășanu și Necșulescu„, a transmis FCSB pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Vlad Chiricheş este convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani ani a anunţat care este planul prin care speră să îl convingă pe ultima sută de metri pe Edi Iordănescu.

Chiricheş trage tare pentru a-şi recâştiga locul în primul 11 la liderul Ligii 1. E sigur că, dacă va juca în meciurile rămase ale FCSB-ului, din play-off, ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la turneul final.

Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și