Închide meniul

Daniel Pancu a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Ianis Stoica: “Am fost nemulțumit de tine!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 decembrie 2022, 17:31

Daniel Pancu a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Ianis Stoica: “Am fost nemulțumit de tine!”

Daniel Pancu a preluat naționala U20 a României

Daniel Pancu a preluat naționala U20 a României / Hepta

Daniel Pancu a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Ianis Stoica, la ultima acțiune a naționalei U20 a României. Selecționerul “tricolorilor mici” a avut un dialog cu atacantul care nu mai prinde echipa la FCSB. Stoica urmează să plece ca împrumut de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă n-a mai prins minute la FCSB, Ianis Stoica s-a bucurat în continuare de încrederea lui Daniel Pancu.

Daniel Pancu a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Ianis Stoica

Selecționerul României U20 l-a convocat pe atacantul de 19 ani la ultimele meciuri disputate în Elite League U20, iar reacția jucătorului a fost pozitivă.

Ianis Stoica a marcat în meciul cu Polonia, câștigat de “tricolorii mici” cu 2-0. Pancu a făcut publică discuția pe care a purtat-o cu Stoica.

”Lui Ianis Stoica i-am spus foarte clar: ’Am fost nemulțumit de tine, normal nu trebuia să vii nici acum’. Avea doar 45 de minute cu West Ham, în rest a fost doar rezervă.

Reclamă

I-am spus ’un gol cu Italia, un gol cu Germania, chiar la nivelul ăsta de vârstă, te readuc în prim plan’. Jocurile astea sunt televizate și în Italia, și în Germania, oriunde. A înțeles lucrul ăsta, reacția a fost una mai mult decât pozitivă”, a declarat Daniel Pancu, pentru digisport.ro.

Ianis Stoica nu vrea să fie împrumutat la U Cluj

Ianis Stoica nu vrea să fie împrumutat la U Cluj. Gigi Becali voia să scape de tânărul atacant de la FCSB, dar acesta își dorește să plece în străinătate.

Directorul sportiv al U Cluj, Gabriel Giurgiu, a precizat că Ianis Stoica a ezitat să accepte împrumutul la nou-promovată. Jucătorul de 20 de ani și-ar dori un transfer în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a spus Gabi Giurgiu, conform gsp.ro.

Și impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat că Ianis Stoica i-a cerut să-i găsească o echipă din afara României.

„S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a spus și Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Gigi Becali voia să-l trimită pe Ianis Stoica la U Cluj, „la pachet” cu Darius Olaru

Patronul FCSB nu mai crede în fiul lui Pompiliu Stoica. Ajuns la 20 de ani, Ianis Stoica valorează 1 milion de euro, însă prestaţiile sale nu l-au impresionat pe latifundiarul din Pipera.

În urmă cu o lună jumătate, Becali anunța că Ianis Stoica va juca la U Cluj.

„Pe Ianis s-ar putea să-l dăm împrumut în iarnă. M-a întrebat un impresar dacă-i ias pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îi las. Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!

Pe Ianis l-am așteptat atâta timp. Ce să-i mai fac? Mai cred foarte puțin în el. Pentru că mai cred, să meargă la U Cluj, să demonstreze acolo. Băăă, ai 20 de ani. Dacă nu joci la 20 de ani, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și