Închide meniul

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2024, 22:05

Reclamă
Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Captură: Antena Sport

Fostul internațional Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Acesta nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre situația fostului jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman și-a primit sentința după ce, în februarie 2021, a fost oprit în timp ce conducea pe autostradă cu viteza de 165km/h și cu permis fals, pe care l-a cumpărat în schimbul sumei de 1.500 de euro.

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Jucătorul de la Al-Gharafa a primit 11 luni de închisoare cu suspendare, dar și obligația de a presta 30 de zile de muncă în folosul comunității, la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din Voluntari.

Florinel Coman a fost condamnat pentru trei capete de acuzare: conducere fără permis, uz de fals şi complicatate la fals material în înscrisuri oficiale.

Și Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni de închisoare, cu executare, din cauza faptului că a condus fără permis.

Reclamă
Reclamă

Fostul internațional este de părere că pedeapsa primită de Florinel Coman este una bună pentru jucător, având în vedere că nu va trebui să stea după gratii.

„Poate să îi dea cele 30 de zile să le facă la anul în vară, când intră în vacanță. Să vină să strângă frunze de pe stradă… Oricum, mă bucur, mai bine strângi frunze decât altfel”, a spus Dănuț Lupu, la fanatik.ro.

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la echipa naţională. Internaţionalul român e fericit.

Reclamă

El speră să aibă rezultate foarte bune atât cu echipa de club, cât şi cu echipa naţională. Coman a mărturisit că „era momentul” să se transfere şi el de la FCSB, după 7 ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali.

„Sunt bine, sunt fericit că sunt din nou aici, mă gândeam la acest lucru, sunt gata de treabă.

(n.r.: Ce a însemnat transferul pentru tine și cum esti acolo?) Sunt bine, îmi doream să fac acest pas. Venise momentul, aveam 7 ani aici. Am reușit, în cele din urmă, să îmi îndeplinesc obiectivul personal cu Steaua (n.r.: FCSB), acela de a câștiga un titlu, așa că sunt împăcat. Era clar că trebuie să fac o schimbare”, a spus Florinel Coman pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri!” Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

22:45

„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR!” Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

21:27

„Tricolorii”, în formulă completă înaintea meciului cu Kosovo! Ce jucători s-au pregătit separat la ultimul antrenament

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 3 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și