Închide meniul
Video

De mic ține steagul sus! David Crețu, arbitru la seniori, la doar 13 ani. „Idolul meu e Ovidiu Hațegan!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 20:51 / Actualizat: 22 iulie 2023, 18:31

David Crețu, puștiul de 13 ani care arbitrează deja la seniori

Antena Sport

David Crețu, arbitru la seniori, la doar 13 ani! David Crețu este portarul de la juniorii Petrolului care deja a arbitrat un meci de seniori, la doar 13 ani și trei luni. David a fost tuşier într-un meci din liga județeană Prahova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta e de cartea recordurilor! Un junior de la Petrolul a debutat la seniori ca arbitru, chiar dacă nu are buletin! Pustiul de 13 ani îi are ca idoli pe Hațegan și Arlauskis. El e și portar.

David Crețu, arbitru la seniori, la doar 13 ani

„Unii dintre jucători m-au privit cu superioritate! M-am axat numai pe meci, mi-am lăsat toate gândurile în spate. Totul era mâna mea. E un meci pe care nu-l voi uita niciodată!”, a spus David Crețu, pentru Antena Sport.

De ziua României, David Crețu și ceilalți juniori ai Petrolului s-au antrenat pe stadionul mare.

„Ca arbitru am mai multe șanse decât ca fotbalist, pot ajunge mai departe. Ca arbitru trebuie să suporti jignirile, așa, ca jucător nu prea sunt.”, a mai spus David Crețu.

Reclamă

David viseaza să-și depaseasca idolul cu arbitrajul. „Visul meu e să-mi întâlnesc idolul, pe Ovidiu Hategan, și să arbitrez! Arlauskis, de la CFR Cluj, e fotbalistul meu preferat. Este calm, ca mine!”, încheiat David Crețu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și