Închide meniul
Video

De pe aeroport, direct pe banca noii echipe. Dusan Uhrin îşi cunoaşte jucătorii direct la meciul cu Astra!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 18:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Uhrin se întoarce după trei luni în Liga 1. S-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş după experienţa nefericită de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Provocare inedită pentru Dusan Uhrin la Gaz Metan

Antrenorul ceh vine în ţară chiar în ziua meciului cu Astra. Va sta pe bancă, deşi nu a condus niciun antrenament.

"În data de 15 iunie, la ora 14:30, aterizează la Bucureşti cu toate testele făcute şi poate să ia contact cu echipa şi să stea pe bancă la Giurgiu", a fost anunţul făcut de Ioan Mărginean.

Uhrin a urmărit în Cehia ultimul amical al Mediaşului, cu CFR Cluj. Gazul a pierdut la scor de tenis, cu 1-6. 

"Meciul şcoală jucat între noi şi cel cu CFR Cluj au fost filmate şi trimise. Dânsul face o analiză împreuna cu staff-ul lui", a mai spus pre;edintele lui Gaz Metan Mediaş. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și