Închide meniul
Video

Decizia lui Gică Hagi înainte de meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, care se va disputa pe Arena Naţională!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 13:31

Reclamă

Decizia lui Gică Hagi înainte de meciul de retragere al "Generaţiei de Aur", care se va disputa pe Arena Naţională!

Gică Hagi şi Gică Popescu, la un meci demonstrativ / Hepta

Gică Hagi a fost să îi vadă pe colegii din „Generaţia de Aur”. Decizia lui Gică Hagi a fost să nu intre pe teren înainte de meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul este sold-out.

Decizia lui Gică Hagi înainte de meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, care se va disputa pe Arena Naţională!

Gică Hagi i-a salutat pe colegii săi din „Generaţia de Aur”, dar nu a intrat pe teren. Mai sunt câteva antrenamente înainte de meciul de sâmbătă.

Încă nu au început antrenamentele pe Arena Naţională. Cel mai probabil, la acelea va participa şi Gică Hagi.

Jose Mourinho, care va antrena adversara „Generaţiei de Aur”, e aşteptat mâine în România. El ar putea ajunge cu un avion privat.

Reclamă
Reclamă 4

”Salut. Se pare că voi veni la București foarte curând. Am fost invitat să fiu antrenorul uneia dintre echipe într-o seară minunată, unde toată lumea va mulțumi acestei incredibile echipe naționale care a făcut istorie.

Am fost invitat, așa cum v-am spus, și sunt fericit să mă întorc la București. Sunt fericit să fiu printre cei mai buni jucători din lume ai acelei generații. Ne vedem curând, București”, transmitea Jose Mourinho.

Gică Popescu anunţa că îşi doreşte să se afle pe bancă toţi antrenorii Generaţiei de Aur

Gică Popescu preciza, în conferinţa de presă în care „Generaţia de Aur” îşi lansa magazinul online, că îşi doreşte ca toţi antrenorii naţionalei care i-a scos pe români în stradă să fie pe bancă la meciul de sâmbătă.

Reclamă

Ne dorim cu toţii ca pe bancă la acest meci să fie toţi antrenorii pe care i-am avut la echipa naţională, Ienei, Dinu, Mircea Lucescu – care n-a fost antrenorul nostru, dar a fost antrenorul multora, şi, bineînţeles, domnul Iordănescu.

Dorim să avem cel puţin un Balon de Aur şi cred că-l avem deja. Vrem trei Baloane de Aur”, declara Gică Popescu.

Cum pot fi achiziţionate tricourile „Generaţiei de Aur” pentru meciul de sâmbătă

Tricourile de colecţie pentru ultimul meci al Generaţiei de Aur pot fi cumpărate de fani de pe site-ul https://shop.generatiadeaur94.ro, alături de zeci de produse cu „Generaţia de Aur”. Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Prunea şi Florin Răducioiu au prezentat, într-o conferinţă de presă, tricoul care va fi purtat de componenţii Generaţiei de Aur la meciul de retragere.

Ne aflăm aici pentru a lansa o colecţie specială dedicată Generaţiei de Aur, o colecţie care are în componenţă tot felul de obiecte pe care le-am creat pentru publicul larg. Sunt lucruri relaţionate cu cele cinci turnee finale. În aceste tricouri s-a obţinut cea mai mare performanţă la nivel de echipă naţională. Profitul pe care îl vom obţine din vânzarea exclusivă a tricourilor de joc va merge către o cauză numită “Şcolile Generaţiei de Aur”. Va merge către şcolile generale în care fiecare dintre noi am învăţat.

La Şcoala Generală Nr. 1 Calafat, Florin (Prunea) a învăţat la Şcoala Generală 197 Bucureşti, Ilie (Dumitrescu) la Şcoala Generală 131, Gică Hagi la Şcoala Generală 23 Constanţa, Sabău la Şcoala Generală din Valea Florilor, Florin Răducioiu la 32 în Bucureşti… Acest profit îl vom dona exclusiv şcolilor unde noi am învăţat, sperând că la un moment dat, aşa cum noi am reuşit, poate va fi o nouă Generaţie de Aur care va proveni din aceste şcoli. De ce nu? Este un tricou unic, sperăm să fie vândut în număr cât mai mare”, spunea Gică Popescu.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

19:30

LIVE TEXTSpania – Croaţia 3-0. Primul duel şoc de la EURO 2024! Repriză de vis pentru spanioli

19:20

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

19:07

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

19:00

„Un an de neuitat!” Adrian Şut, euforic înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Mesajul titularului de la FCSB

18:49

„Nici măcar Dumnezeu..” Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și