Închide meniul

Decizia pe care a luat-o Mircea Lucescu, după ce a primit numeroase oferte, atât din ţară, cât şi din străinătate!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 noiembrie 2023, 16:38

Reclamă
Decizia pe care a luat-o Mircea Lucescu, după ce a primit numeroase oferte, atât din ţară, cât şi din străinătate!

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Agentul lui Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire despre tehnicianul român în vârstă de 78 de ani. Iată decizia pe care a luat-o Mircea Lucescu în privinţa viitorului său apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu e asaltat de oferte din România, dar momentan vrea să petreacă timp alături de familie. El nu va da curs încă niciunei oferte.

Decizia pe care a luat-o Mircea Lucescu!

Nu, nu a primit nicio ofertă. Adică nu că nu a primit nicio ofertă, dar dumnealui (n.r. Mircea Lucescu) este liber să discute cu oricine îl sună, oricine îl abordează să se întâlnească. Ofertă propriu-zisă nu este.

Mai bine zis, sunt discuții de intenții. Un contract pe masă nu este pus, fiindcă nici Mircea nu-l acceptă, fiindcă și-a luat o pauză să stea cu familia. De asta nici nu acceptă, că l-ar obliga să dea un răspuns ‘da’ sau ‘nu’.

Nea Mircea este sunat direct de echipe, dar nu sunt pe fir. Eu sunt la Kiev, el e la București. Normal că ne auzim de câteva ori pe zi, dar nu intru acum în detalii”, a declarat Arcadie Zaporojan, citat de iamsport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, ofertă „bombă” din Liga 1! Lovitura uriaşă care se pregăteşte la un club de tradiţie din România

Mircea Lucescu a primit o ofertă „bombă” din Liga 1. Cel mai titrat antrenor român este dorit pe banca unui club de tradiţie din România, care este pe punctul de a fi preluat de mai mulţi oameni de afaceri turci.

Chiar dacă Dinamo, Rapid şi Farul şi-au manifestat interesul să îl aducă pe Mircea Lucescu, antrenorul în vârstă de 78 de ani ar putea ajunge la U Cluj. Ar fi o lovitură uriaşă dată de „Şepcile Roşii”. Ioan Ovidiu Sabău este, în prezent, tehnicianul ardelenilor.

Potrivit foaiatransilvana.ro, investitorii turci care sunt aproape de a prelua pachetul de acţiuni de la U Cluj poartă deja negocieri şi cu Mircea Lucescu. Serhan Cetinsaya, fost vicepreședinte la Beşiktaş, insistă pentru „Il Luce”. Acesta este admirator al lui Lucescu încă din perioada în care acesta antrena în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Cetinsaya a fost văzut deja la Cluj-Napoca şi a confirmat, pe reţelele de socializare, negocierile pe care le poartă pentru a o prelua pe ocupanta locului 10 din Liga 1.

Mircea Lucescu este liber de contract după ce şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev. Chiar dacă iniţial s-a crezut că s-a retras definitiv din fotbal, „Il Luce” a venit ulterior cu precizări şi a anunţat că nu se pune problema de aşa ceva. Va dori să rămână în sportul care l-a consacrat atât timp cât sănătate îi va permite să facă asta.

Sfatul inedit primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a recunoscut că l-a sfătuit pe tatăl său să nu mai semneze cu o altă echipă şi să călătorească. Totuşi, „Il Luce” nu ia în calcul această variantă şi ar putea reveni în fotbal. Este asaltat cu oferte din Turcia şi România. Rapid, Dinamo şi Farul sunt echipele din Liga 1 care şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce.

(Reporter: Cum aţi reacţionat când v-a spus că e gata, că vine acasă?) Eu am fost mulţumit. I-am spus: ‘În locul tău mi-aş lua ghiozdanul şi aş pleca prin lume’. Şi el mi-a zis că da, ar face-o, dar nu poate singur, că mama nu vrea. Dar asta e. Nu ştiu, nu mă întrebaţi, întrebaţi-l pe el.

Din punctul meu de vedere, eu cred că nu renunţă la fotbal, dacă va mai putea se va mai duce, se va mai implica. Eu am problemele mele, am situaţia mea, nici nu ştiu dacă am vorbit de două ori despre asta. Sau nu ştiu dacă am vorbit de două ori de când s-a întors.

Am vorbit după meciul cu Aberdeen, am vorbit după meciul de aseară, dar am vorbit despre tot ce a fost la noi, la joc. Probabil că e foarte bine şi în acelaşi timp foarte nerăbdător. Nu ştiu dacă îşi face planuri”, a declarat Răzvan Lucescu la revenirea în ţară.

Mircea Lucescu a cucerit până acum nu mai puțin de 35 de titluri. Este depășit numai de Alex Ferguson (49) și Pep Guardiola (36).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și