Închide meniul

Sfatul inedit primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu, după revenirea în ţară: „Mi-a zis că da, ar face-o!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2023, 18:19

Reclamă
Sfatul inedit primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu, după revenirea în ţară: „Mi-a zis că da, ar face-o!

Sfatul primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu, după ce a demisionat de la Dinamo Kiev. Anunţ despre viitorul lui "Il Luce"

Răzvan Lucescu a oferit declaraţii pe aeroport / AS.ro

S-a aflat care a fost sfatul primit de Mircea Lucescu de la fiul său, Răzvan Lucescu, după ce antrenorul în vârstă de 78 de ani a revenit în ţară. „Il Luce” şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi s-a crezut iniţial că s-a retras definitiv din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Mircea Lucescu a ţinut să afirme că nu ia în calcul, pentru moment, să îşi încheie cariera fabuloasă. A cucerit până acum nu mai puțin de 35 de titluri. Este depășit numai de Alex Ferguson (49) și Pep Guardiola (36).

Sfatul primit de Mircea Lucescu de la Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a recunoscut că l-a sfătuit pe tatăl său să nu mai semneze cu o altă echipă şi să călătorească. Totuşi, „Il Luce” nu ia în calcul această variantă şi ar putea reveni în fotbal. Este asaltat cu oferte din Turcia şi România. Rapid, Dinamo şi Farul sunt echipele din Liga 1 care şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce.

(Reporter: Cum aţi reacţionat când v-a spus că e gata, că vine acasă?) Eu am fost mulţumit. I-am spus: ‘În locul tău mi-aş lua ghiozdanul şi aş pleca prin lume’. Şi el mi-a zis că da, ar face-o, dar nu poate singur, că mama nu vrea. Dar asta e. Nu ştiu, nu mă întrebaţi, întrebaţi-l pe el.

Din punctul meu de vedere, eu cred că nu renunţă la fotbal, dacă va mai putea se va mai duce, se va mai implica. Eu am problemele mele, am situaţia mea, nici nu ştiu dacă am vorbit de două ori despre asta. Sau nu ştiu dacă am vorbit de două ori de când s-a întors.

Reclamă

Am vorbit după meciul cu Aberdeen, am vorbit după meciul de aseară, dar am vorbit despre tot ce a fost la noi, la joc. Probabil că e foarte bine şi în acelaşi timp foarte nerăbdător. Nu ştiu dacă îşi face planuri„, a declarat Răzvan Lucescu la revenirea în ţară.

Alex Bourceanu ştie la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu

Bourceanu anunţă că Lucescu s-ar potrivi cel mai bine la gruparea din Ştefan cel Mare, care trece prin unul dintre cele mai dificile momente din istoria clubului. Reveniţi în Liga 1, „câinii” riscă să retrogradeze din nou. Au încheiat turul sezonului regulat pe penultimul loc. Au adunat 10 puncte în 15 etape.

Mircea Lucescu a scris istorie la Dinamo. A jucat 250 de meciuri în tricoul alb-roşu, perioadă în care a cucerit 7 titluri şi o Cupă a României. Din postura de antrenor a făcut-o campioană pe Dinamo, în 1990.

Reclamă 4 / 0/3

(Dan Pavel: Dacă ai putea să îl pui într-un loc pe Mircea Lucescu în fotbalul românesc, unde l-ai pune? Unde crezi că s-ar potrivi cel mai bine în următorii ani?) La Dinamo, bineînţeles. Nu ştiu dacă antrenor, cred că la nivel de management. Pentru că a trecut prin multe, a văzut multe, a văzut cum se organizează un club. Ştie cum să gestioneze tot felul de relaţii.

Cred că de mulţi ani are o funcţie mai presus decât cea de antrenor, o funcţie mai complexă. Genul managerului din Premier League. Cu siguranţă ăsta e rolul care i se potriveşte. Poate să fie chiar şi mai complexă această funcţie, nu ştiu exact care sunt sarcinile pe care le are un manager în Premier League, nu am văzut un contract.

Cred că o funcţie extrem de complexă şi cred că clubul unde s-ar potrivi cel mai bine este Dinamo şi de ce spun asta… pentru că Rapid este într-o creştere extraordinară, este o putere financiară mare şi au oameni buni acolo. Sigur, Mircea Lucescu s-ar potrivi oriunde, asta e clar. Însă Dinamo este într-un moment în care are nevoie de o revitalizare pentru a redeveni clbul care a fost odată„, a declarat Alex Bourceanu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și