Închide meniul

Declinul lui Olimpiu Moruţan, explicat de Valeriu Iftime: „L-am stricat eu, l-a stricat Becali! Copilul îşi pierde minţile!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 22:00

Declinul lui Olimpiu Moruţan, explicat de Valeriu Iftime: „L-am stricat eu, l-a stricat Becali! Copilul îşi pierde minţile!

Olimpiu Moruţan, trecut pe linie moartă la Galatasaray

Profimedia

Valeriu Iftime a explicat declinul lui Olimpiu Moruţan (22 ani), care este pe picior de plecare de la Galatasaray. Transferat de la FCSB la începutul sezonului, mijocaşul nu s-a impus în Turcia şi poate fi împrumutat la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FC Botoşani este de părere că el însuşi, Gigi Becali, dar şi toţi cei care l-au lăudat pe Olimpiu Moruţan sunt vinovaţi pentru forma sa slabă. Acum, mijlocaşul de 22 ani are şanse mari să se întoarcă chiar şi în România.

Declinul lui Olimpiu Moruţan, explicat de Valeriu Iftime

”E o chestiune complicată. Nu e o discuţie doar despre Moruţan, ci despre toţi fotbaliştii români, care joacă în afară şi care nu performează. Noi suferim mult la educaţie. Problema e că ei au fost învăţaţi de mici cu mulţi bani, cu comoditate. Eu când spuneam acum două luni să nu-l mai lăudaţi atât pe Moruţan de parcă a făcut nu ştiu ce… copilul îşi pierde minţile. Şi-ar fi pierdut minţile oricine ar fi fost în poziţia lui.

Are nişte bani, i se pare că e bine… starea de confort niciodată nu produce. Iar el este într-o stare de confort, pentru că, să ai 22 de ani şi 20.000 de euro, casă… Păcat, e un talent deosebit, dar l-am stricat noi. L-am stricat eu, l-a stricat Becali… toţi cei care am pus mâna pe el l-am stricat, din moment ce omul acesta nu a ajuns fotbalist. A intrat în hora asta românească: „fotbalistul mare”, „extraordinar”, „cel mai bun”, „talent”. Toţi jucătorii români talentaţi se pulverizează, din cauza educaţiei. Iar toţi, cei care suntem în fotbal, suntem vinovaţi!

De la Burleanu şi până la cel din divizia a treia. Faptul că fotbalul românesc nu performează… e o vină pe care o purtăm toţi. Toţi arătăm cu degetul, ca în politică, ca în viaţă, ca peste tot. Dacă îţi merge prost în familie, nu-i vinovat vecinul, eşti vinovat tu. Dacă fotbalul merge prost, suntem vinovaţi toţi din fotbal”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Turcii anunţă că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat de Galatasaray în România

Presa din Turcia anunţă vremuri grele pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Turcii susţin că mijlocaşul român se află pe lista jucătorilor care pot pleca de la Galatasaray în vară.

Printre variantele care se iau în calcul în cazul lui Olimpiu Moruţan este chiar şi cea a împrumutului. Jurnaliştii de la Milliyet susţin că Moruţan ar putea fi împrumutat şi în România.

Galatasaray l-a cumpărat pe Olimpiu Moruţan de la FCSB la începutul sezonului. După primele meciuri în care i-a încântat pe fanii Galatei, Olimpiu Moruţan a pierdut echipa, iar acum se pune problema ca el să plece.

Reclamă 4 / 0/3

„Galben-roşii vor fi nevoiţi să vândă jucători. S-a aflat că listă e şi Moruţan, care poate fi împrumutat. O variantă luată în calcul este revenirea în ţara sa„, au scris cei de la Milliyet.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și