Închide meniul

Turcii anunţă că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat de Galatasaray în România

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2022, 22:26

Turcii anunţă că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat de Galatasaray în România

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Profimediaimages

Presa din Turcia anunţă vremuri grele pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Turcii susţin că mijlocaşul român se află pe lista jucătorilor care pot pleca de la Galatasaray în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre variantele care se iau în calcul în cazul lui Olimpiu Moruţan este chiar şi cea a împrumutului. Jurnaliştii de la Milliyet susţin că Moruţan ar putea fi împrumutat şi în România.

Galatasaray l-a cumpărat pe Olimpiu Moruţan de la FCSB la începutul sezonului. După primele meciuri în care i-a încântat pe fanii Galatei, Olimpiu Moruţan a pierdut echipa, iar acum se pune problema ca el să plece.

Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat în România

Galben-roşii vor fi nevoiţi să vândă jucători. S-a aflat că listă e şi Moruţan, care poate fi împrumutat. O variantă luată în calcul este revenirea în ţara sa„, au scris cei de la Milliyet.

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost făcute praf în Turcia. Cei doi mijlocași nu s-au impus la Galatasaray, iar Erman Toroglu (73 ani), fost fotbalist turc și analist sportiv, a răbufnit.

Reclamă

Pentru transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, Galatasaray plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro. Totuși, prestațiile celor doi nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Erman Toroglu a răbufnit.

„Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români și a plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul clubului? Acești bani s-au evaporat pur și simplu?! Pentru că niciunul dintre ei nu a aterizat încă pe teren. Ei se află tot într-un stadiu de plutire”, au fost ironizați Cicâldău și Moruțan.

Gică Popescu, dezamăgit că Moruțan și Cicâldău nu s-au impus la Galatasaray

Gică Popescu a vorbit despre problemele cu care se confruntă Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Fostul jucător al lui FCSB nici măcar nu a fost în lotul turcilor în ultimele meciuri, din cauza evoluțiilor sub așteptări.

Reclamă 4 / 0/3

„Baciul” este dezamăgit că cei doi jucători români, aduși de Fatih Terim, nu au reușit să facă diferența la gruparea Cim Bom. În tricoul echipei din Istanbul, Popescu a câștigat trei titluri, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

„Moruțan și Cicâldău erau bine văzuți la primele jocuri. Erau așteptați cu mari speranțe, așteptau de la ei, fiind jucători străini, să facă diferența. Mie așa mi-au spus, să vin să fac diferența, nu să joc fotbal. Fatih Terim asta aștepta de la ei. Eu nu știu cât de bine au jucat, dar concluziile nu sunt prea pozitive.

Mie îmi pare rău, sunt jucători de-ai noștri, de echipă națională, și mă doare. Mai ales că jucătorii români au lăsat impresie bună acolo. Mă doare când văd că jucători de-ai noștri nu au reușit să se impună!„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și