Închide meniul
EXCLUSIV

Deian Sorescu așteaptă cu sufletul la gură confruntarea cu FCSB. Fostul dinamovist, gata de luptă: „Este un duel special!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 ianuarie 2023, 0:03

Deian Sorescu așteaptă cu sufletul la gură confruntarea cu FCSB. Fostul dinamovist, gata de luptă: Este un duel special!”

Deian Sorescu așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu FCSB

Deian Sorescu, în tricoul lui Rakow/Profimedia

Deian Sorescu așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu FCSB! Fostul fotbalist de la Dinamo a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre meciul de pregătire pe care îl va avea cu roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe data de 16 ianuarie, FCSB va avea, în cantonamentul din Antalya, un meci amical cu polonezii de la Rakow Czestochowa, echipă la care este legitimat Deian Sorescu.

Deian Sorescu așteaptă cu sufletul la gură amicalul cu FCSB

Deian Sorescu susține că amicalul cu FCSB va fi un meci special, având în vedere trecutul său la Dinamo. Totodată, fostul „câine” spune că își dorește să vadă diferențele dintre o echipă românească și una poloneză.

„Va fi un meci plăcut, pentru că vreau să văd diferențele dintre o echipă românească și una din Polonia. Ne duelăm două echipe puternice. Chiar am așteptat un duel de genul acesta… mai era posibilitatea ca, anul trecut, în Europa, să picăm cu Craiova sau CFR, dacă nu mă înșel. Chiar m-aș fi bucurat să pic cu una dintre ele…

Va fi un antrenament bun cu Steaua (n.r. FCSB). E clar că este un duel mai special pentru mine, pentru că am trăit derby-uri. Poate că nu au fost cum erau acum zece ani, dar derby-urile, pe care le-am avut la Dinamo, au fost meciuri mai speciale.

Reclamă

Chiar dacă noi eram într-o situație mai delicată, aveam acea motivație necesară pentru a ne recăpăta puterile la derby-urile cu Steaua.

Eram conștienți și știam ce înseamnă un duel cu Steaua. Steaua – Dinamo va rămâne mereu un derby și nu cred că poate să-l egaleze nimeni în România”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Deian Sorescu se bate la titlu în Polonia

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” este titular la Rakow, echipă care, în momentul de față, este lider în primul eșalon din Polonia. În actualul sezon, Sorescu a dat două goluri și o pasă decisivă în 19 partide bifate pentru Rakow.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu a fost transferat de Rakow, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

FCSB pleacă în Turcia pe 8 ianuarie

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii în cantonamentul din Turcia. După vizita medicală ce va avea loc joi, vicecampioana pleacă în Antalya pe 8 ianuarie, unde va juca două meciuri de pregătire, pe 15 şi 16 ianuarie, cu Pogon Szczecin şi Rakow Czestochowa.

Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în postarea de Facebook a roş-albaştrilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și