Închide meniul

Denis Alibec, primul meci ca titular după trei luni. Bogdan Stancu a dat gol şi pasă de gol sub privirile sale + Reuşită superbă a lui Damjan Djokovic. VIDEO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 15:12

Denis Alibec, primul meci ca titular după trei luni. Bogdan Stancu a dat gol şi pasă de gol sub privirile sale + Reuşită superbă a lui Damjan Djokovic. VIDEO

Instagram

Denis Alibec a jucat primul meci ca titular după trei luni

Denis Alibec a jucat titular pentru prima dată de la meciul de pe 19 ianuarie, în care a reuşit o dublă contra campioanei Başakşehir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, primul meci ca titular după trei luni

Atunci s-a accidentat şi a fost operat. Runda trecută, Alibec a intrat în ultimele 8 minute, în remiza, 0-0, dintre Konyaspor şi Kayserispor. 

Astăzi, Denis Alibec a intrat titular, dar a ieşit după 54 de minute, fără mari realizări. Prezenţa sa pe teren a fost anunţată de ieri, cu o imagine în care Alibec pare să fi pus câteva kilograme în timpul accidentării.

În schimb, Bogdan Stancu a reuşit golul de 2-1 al oaspeţilor. Tot el a pasat decisiv la celălalt gol al lui Gencler. Stancu a ieşit în minutul 82. Golul lui Stancu este la minutul 1:52.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE BOGDAN STANCU

Bogdan Stancu, omul meciului în Kayserispor – Genclerbirligi 2-2

Stancu a fost desemnat omul partidei. Sofa Score l-a notat cu 8,1! Kayseri este pe locul 17, primul care asigură salvarea, în timp ce Gencler este pe 19, una dintre cele patru poziţii retrogradabile.

Într-o altă partidă din Super Lig, Rizespor, fosta echipă a lui Marius Şumudică, a învins-o cu 5-3 pe Konyaspor, la capătul unui meci nebun.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, a marcat al doilea gol al oaspeţilor. Croatul a şutat superb de la aproape 30 de metri.

INTRĂ AICI CA SĂ VEZI GOLUL LUI DJOKOVIC 

Rizespor este pe 11 în campionatul Turciei şi s-a îndepărtat de zona cupelor europene unde ajunsese alături de Marius Şumudică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și