Închide meniul

Denis Alibec, reacție uluitoare când a fost pus să-l caracterizeze pe Dan Petrescu într-un cuvânt

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2022, 14:08

Denis Alibec, reacție uluitoare când a fost pus să-l caracterizeze pe Dan Petrescu într-un cuvânt

Denis Alibec nu l-a iertat pe Dan Petrescu

Denis Alibec și Dan Petrescu au lucrat împreună la CFR Cluj / Colaj Hepta

Denis Alibec a avut o reacție uluitoare când a fost pus să-l caracterizeze pe Dan Petrescu într-un singur cuvânt. Atacantul de 31 de ani n-a vrut să vorbească despre antrenorul lui CFR Cluj, cu care nu s-a înțeles bine în timpul perioadei petrecute în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec încă nu l-a iertat pe Dan Petrescu pentru momentele tensionate dintre cei doi, din perioada în care evolua la CFR Cluj.

Denis Alibec, reacție uluitoare când a fost pus să-l caracterizeze pe Dan Petrescu

În cadrul unui interviu oferit pentru FRF TV, Alibec a fost supus unui joc în care trebuia să caracterizeze într-un singur cuvânt mai multe personalități din fotbalul intern și extern.

Internaționalul român a oferit răspuns după răspuns, până a ajuns la numele lui Dan Petrescu:

„Șumudică – numărul 1, Hagi – regele, Balotelli – calitate, Ibrahimovic – leul, Mourinho – experiență, Dan Petrescu – sărim peste, Budescu – magicianul, Tamaș – lider”, a spus Denis Alibec, pentru FRF TV.

Reclamă

Denis Alibec a fost împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj în prima parte a sezonului precedent, iar relația sa cu Dan Petrescu n-a fost deloc strălucită.

Alibec a fost folosit foarte puțin de Petrescu în prima parte a stagiunii, iar acest lucru l-a nemulțumit teribil. Punctul culminant s-a petrecut în timpul meciului cu Academica Clinceni, din Gruia, scor 2-0. Extrem de furios că este lăsat pe bancă de antrenorul său, Alibec s-a ridicat și a plecat la vestiare deși era abia minutul 70.

Reacția atacantului n-a fost deloc pe placul lui Petrescu. Tehnicianul l-a exclus pe Alibec din lotul CFR-ului, iar ulterior a explicat că acesta trebuie să-și ceară scuze dacă vrea să revină la antrenamente:

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o decizie a clubului. Priviți cazurile Debeljuh, Omrani, băieții când greșesc, își cer scuze și vin înapoi.

Dacă își va cere scuze, va fi reprimit și totul va fi normal, ca înainte. Mai sunt 5 jocuri, el e încă sub contract. Dacă dorește să joace, e binevenit. Dacă nu, e decizia lui”, spunea Dan Petresuc, la vremea respectivă.

Denis Alibec nu știe unde va juca în sezonul următor

După incidentul respectiv, Alibec a mai bifat, per total, 77 de minute în 3 meciuri. În luna ianuarie, atacantul a plecat la Atromitos, în Grecia, tot sub formă de împrumut de la Kayserispor.

Alibec a adunat 21 de apariții pentru CFR, reușind să înscrie numai două goluri.

Denis Alibec a evoluat în ultimele luni la Atromitos, de unde a rămas cu amintiri frumoase. Internaționalul român încă nu știe unde va evolua în sezonul următor:

„Da, o experiență foarte bună pentru mine (n.r. – la Atromitos). Sunt numai jucători cu calitate acolo, se joacă mult pe atac și cred că mi-a prins bine perioada asta. Deocamdată nu știu nimic, trebuie să îmi rezolv contractul cu cei de la Kayserispor și după voi vedea.”, a mai spus Alibec, pentru FRF TV.

De asemenea, Alibec a dezvăluit că se gândește să se apuce de școala de antrenori în următoarea perioadă:

Reclamă

„Aș vrea să fiu antrenor. Încă nu m-am apucat de școală, dar cred că o s-o fac cât de curând. Mă pasionează, am lucrat cu foarte mulți antrenori și cred că am învățat destule.”, a mai declarat Denis Alibec.

În prezent, Denis Alibec este cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și