Închide meniul
EXCLUSIV

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare: „Orice e posibil!” Ce a spus de titlul câştigat de FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2024, 9:49 / Actualizat: 25 mai 2024, 12:12

Reclamă
Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare: „Orice e posibil! Ce a spus de titlul câştigat de FCSB

Dennis Man, anunț despre viitorul lui! Ce decizie a luat, înainte de EURO 2024

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare. Patronul de la FCSB visează ca echipa sa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, după ce a câştigat titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a dezvăluit că s-a bucurat pentru foştii săi colegi de la FCSB pentru titlul pe care l-au câştigat. Man crede că FCSB poate ajunge în grupele cupelor europene. Marele vis al lui Gigi Becali este să ajungă în Liga Campionilor.

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare

Da, am văzut, chiar am vorbit cu câțiva colegi, sunt fericit pentru ei, era și timpul. Crezi că vor reuși să intre în grupele europene? Sperăm, nu știu. Eu cred că da, dacă sunt încrezători în ei, orice e posibil„, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma!

Anunțul cu privire la prelungirea contractelor lui Man și Mihăilă a fost făcut de Roel Vaeyens, directorul sportiv de la Parma.

Acesta a spus că cei doi români își doresc să rămână la echipa lui Fabio Pecchia și a dat de înțeles că este doar o chestiune de timp până când aceștia vor semna noile înțelegeri.

Reclamă
Reclamă 4

„La finalul sezonului, munca managerilor nu se încheie. Din contră, ea devine și mai vizibilă. Ne-am pregătit pentru ce urmează. Trebuie să mai avem discuții interne, dar și cu interlocutori din afară și cu siguranță vom fi pregătiți pentru sezonul viitor.

Suntem în negocieri pe mai multe fronturi, nu doar cu Man și Mihăilă. Suntem în negocieri cu agenții lor, ei își doresc să rămână aici și noi vrem să continuăm alături de ei. E doar o chestiune de timp, trebuie să ne mai întâlnim o dată. Când vom avea noutăți, le vom comunica.

Eu îmi fac treaba și atunci când sunt noutăți, le comunic. Lucrez cu aceeași metodologie ca și anul trecut. Trebuie să ne și întărim, dar știm deja că formăm o echipă puternică”, a spus oficialul de la Parma, potrivit parmalive.com.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și