Închide meniul

„E doar o chestiune de timp” Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma! Anunțul conducerii

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 9:08

Reclamă
„E doar o chestiune de timp Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma! Anunțul conducerii

Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma!

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma! Românii au impresionat conducerea echipei din Italia în sezonul în care „cruciații” au promovat în Serie B, iar acum au noile contracte „pe masă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a obținut promovarea în Serie A după ce a încheiat eșalonul secund pe primul loc. Meciurile echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă s-au văzut LIVE în AntenaPLAY.

Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma!

Anunțul cu privire la prelungirea contractelor lui Man și Mihăilă a fost făcut de Roel Vaeyens, directorul sportiv de la Parma.

Acesta a spus că cei doi români își doresc să rămână la echipa lui Fabio Pecchia și a dat de înțeles că este doar o chestiune de timp până când aceștia vor semna noile înțelegeri.

„La finalul sezonului, munca managerilor nu se încheie. Din contră, ea devine și mai vizibilă. Ne-am pregătit pentru ce urmează. Trebuie să mai avem discuții interne, dar și cu interlocutori din afară și cu siguranță vom fi pregătiți pentru sezonul viitor.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem în negocieri pe mai multe fronturi, nu doar cu Man și Mihăilă. Suntem în negocieri cu agenții lor, ei își doresc să rămână aici și noi vrem să continuăm alături de ei. E doar o chestiune de timp, trebuie să ne mai întâlnim o dată. Când vom avea noutăți, le vom comunica.

Eu îmi fac treaba și atunci când sunt noutăți, le comunic. Lucrez cu aceeași metodologie ca și anul trecut. Trebuie să ne și întărim, dar știm deja că formăm o echipă puternică”, a spus oficialul de la Parma, potrivit parmalive.com.

Promisiunea uriaşă a lui Dennis Man înainte de EURO 2024

Promisiunea uriaşă a lui Dennis Man înainte de EURO 2024. Internaţionalul român are încredere în grupul creat la echipa naţională şi spune că România poate trece de faza grupelor.

Reclamă

Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024, iar printre jucătorii convocaţi se află şi Dennis Man. Jucătorul de la Parma spune că România poate scrie istorie la Campionatul European din Germania şi să se califice în fazele superioare ale competiţiei.

„(n.r. – Putem să depășim faza optimilor, sferturilor?) Eu sunt foarte încrezător și cred în acest grup, știu jucătorii care sunt în acest grup și eu spun că vom face surprize”, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

Lotul convocat de Edi Iordănescu, pentru amicalele din luna iunie:

PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Răzvan SAVA (CFR Cluj, 0/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 5/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 68/14), Adrian ȘUT (FCSB, 1/0), Darius OLARU (FCSB, 16/0), Constantin GRAMENI (Farul Constanța, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 22/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florinel COMAN (FCSB, 13/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 9/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 41/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0).

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și