Închide meniul

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură cu Octavian Popescu: „100 de milioane de euro!” + „Perla” FCSB-ului a băgat spaima în Şahtior Karagandy: „Aveți un jucător foarte bun!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iulie 2021, 22:59

Gigi Becali vrea să dea marea lovitură cu Octavian Popescu: „100 de milioane de euro! + „Perla FCSB-ului a băgat spaima în Şahtior Karagandy: „Aveți un jucător foarte bun!

Octavian Popescu FCSB

Hepta

  • Gigi Becali are planuri mari cu Octavian Popescu
  • „Perla” FCSB-ului a băgat spaima în adversara din Conference League

Gigi Becali nu se mulţumeşte cu puţin! Patronul FCSB vrea să dea marea lovitură cu Octavian Popescu

Patronul FCSB este ferm convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu. Becali crede că îşi va vinde „perla” pentru 100 de milioane de euro în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane de euro, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii de euro. (n.r. + salariu) Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane de euro, 70 de milioane de eur, 100 de milioane de euro, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii de euro”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

„Perla” FCSB-ului a băgat spaima în Şahtior Karagandy, adversara din UEFA Conference League

FCSB va debuta în UEFA Conference League împotriva celor de la Şahtior Karagandy. Înaintea meciului, Andrei Finonchenko, antrenorul echipei din Kazahstan, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu.

„Suntem bucuroși că participăm la acest meci. Avem o echipă foarte tânără și sperăm ca mâine să obținem un rezultat foarte bun. Vom înfrunta o echipă puternică din România. Nici noi nu suntem o echipă slabă, dar sperăm că vom obține un rezultat bun. Doar jocul va dovedi care este echipa mai bună.

Am analizat foarte bine echipa. Aveți un jucător foarte bun, Popescu. Până la meci, suntem în proces de analizare. Știm că sunteți o echipă puternică. Ne vom apăra mai mult, pentru că FCSB joacă pe teren propriu. Dar, în Kazakhstan, pe terenul nostru, vom arăta un joc adevărat”, a declarat Andrei Finonchenko la conferința de presă a meciului cu FCSB.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro pe Octavian Popescu

Fost agent FIFA, Victor Becali deţine firma care îl reprezintă pe Octavian Popescu. El a confirmat oferta de 13 milioane de euro despre care Gigi Becali a spus că ar fi fost de la Juventus.

„O refuz pentru că e un jucător pe care poţi să iei 50. Dacă-l dai pe ăla care poţi să iei 50 cu 13, nu o să mai iei niciodată 50! Am o perlă, o să iau 50! E jucător de geniu, nu-l scoate nimeni din echipă. Peste trei ani, poate o să iau 100. Din Italia e oferta, mi se pare că Juventus. Sunt mai multe cluburi care-s interesate. Când vorbeam cu unii, mă sunau alţii. Eu l-am botezat, l-am făcut creștin-ortodox”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Pe lângă cele 13 milioane de euro, Gigi Becali ar fi urmat să păstreze și 15% din drepturile pentru Octavian Popescu. Transferul l-ar fi depășit pe cel al lui Dennis Man la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman