Închide meniul
EXCLUSIV

Detalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2024, 23:42

Reclamă
Detalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze

Detalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu

Profimedia

Detalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu. Alex, fratele lui Edi Iordănescu, a vorbit despre viitorul fostului selecţioner al României. Edi Iordănescu a renunţat să fie selecţioner după ce a ajuns cu naţionala României până în optimile de finală de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Iordănescu e de părere că fratele său nu va alege să antreneze în România.Rapid a fost una dintre echipele care l-au dorit pe fostul selecţioner. Edi Iordănescu şi-a motivat decizia de a renunţa la naţionala României că vrea să stea o perioadă alături de familie.

Detalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu

Cu Edi Iordănescu pe bancă, naţionala României s-a calificat la Campionatul European din Germania. A fost primul turneu final după o pauză de 8 ani la care România participă.

Edi Iordănescu a stat pe banca naţionalei Românie 28 de meciuri, iar bilanţul este de 10 victorii, 10 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri. În locul lui Edi Iordănescu, pe banca naţionalei României a venit Mircea Lucescu.

„E bine, aşteaptă. Vedem şi noi ce se va întâmpla, să sperăm că va prinde un contract bun şi exact ceea ce îşi doreşte el. Înclin să cred că afară va merge să antreneze„, a spus Alex Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Motivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României

Edi Iordănescu a realizat cea mai mare performanță a naționalei României din ultimii ani. Tehnicianul a reușit să ducă prima reprezentativă la EURO 2024, acolo unde tricolorii au ieșit din grupe. Cu toate astea, Iordănescu nu a mai dorit să continue la cârma naționalei, deși a fost dorit insistent de Federația Română de Fotbal.

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României. Din informațiile AS.ro, fostul selecționer a renunțat la prima reprezentativă din cauza unor probleme medicale pe care le-a avut în familie. Deocamdată nu se știu mai multe detalii, dar, Iordănescu a considerat că trebuie să fie lângă familia sa în aceste momente.

De altfel, Edi Iordănescu a spus chiar și la ultima conferință de presă că selecționer că vrea să fie aproape de familie, fără a dezvălui însă motivul real. „Familia mea are mai multă nevoie de mine decât echipa națională”, spunea atunci Iordănescu. Imediat după turneul final, selecționerul a refuzat toate ofertele pe care le-a avut pentru a își petrece timp alături de soția și copiii săi, susținând că are nevoie de o pauză.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și