Închide meniul

Dezvăluirea şocantă făcută de Neymar! A vrut să renunţe la fotbal! "Asta m-a readus la realitate". Ce l-a supărat pe starul lui PSG

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 16 ianuarie 2021, 18:11

Dezvăluirea şocantă făcută de Neymar! A vrut să renunţe la fotbal! "Asta m-a readus la realitate". Ce l-a supărat pe starul lui PSG

profimediaimages

Neymar a vrut să renunţe la fotbal

Neymar a dezvăluit că s-a gândit serios să renunţe la fotbal. Iubirea pentru sportul care i-a adus faima şi sacrificiile făcute de-a lungul carierei l-au făcut să se răzgândească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar: "Am ajuns în punctul în care m-am întrebat dacă vreau să joc fotbal în continuare"

"Odată, am ajuns în punctul în care m-am întrebat dacă vreau să joc fotbal în continuare, deoarece oamenilor nu le place. M-am dus acasă într-o zi nervos și apoi am început să-mi amintesc tot ce am făcut pentru a ajunge aici. Iubirea pentru fotbal mă calmează și asta m-a readus la realitate.

Sunt o persoană care face faţă cu ușurință presiunii, de aceea sunt numărul 10 al Braziliei şi al lui PSG şi de aceea sunt pur și simplu Neymar. Sunt foarte recunoscător că reprezintă echipe precum PSG și Brazilia. Știu că trebuie să dau 100% când joc, pentru că asta se așteaptă toată lumea", a spus Neymar pentru Giffer, citat de spaniolii de la AS.

Neymar, anunţat titular în premieră în 2021. Pochettino are Covid-19 şi va fi absent

Neymar este anunţat titular la meciul din această seară, contra lui Angers. Ar fi prima dată când joacă titular în 2021. Neymar a revenit după accidentarea suferită în decembrie şi a marcat în Supercupa Franţei, contra lui Marseille. Brazilianul a intrat însă abia după pauză.

PSG nu va conta însă pe antrenorul ei. După ce a cucerit primul trofeu al carierei, Mauricio Pochettino s-a infectat cu noul coronavirus şi se află în izolare. 

Reclamă

“Poate aţi auzit că am fost testat pozitiv. Mă simt bine, acum respect protcolul şi regulile Ministerului francez al Sănătăţii.  Voi ţine la curent. Mulţumesc pentru susţinere. Sper să revin cât mai curând alături de echipă şi să fac ceea ce ador să fac. Vă rog să staţi în siguranţă”, a transmis antrenorul lui PSG într-un mesaj video postat pe contrul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mauricio Pochettino (@pochettino)

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și