Închide meniul

Dezvăluiri despre negocierile dintre Gigi Becali şi Marius Şumudică: „Tăticu, mi-a cerut 10.000 de euro!” Antrenorul era gata să semneze cu FCSB. „A avut un şoc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 0:09

Dezvăluiri despre negocierile dintre Gigi Becali şi Marius Şumudică: „Tăticu, mi-a cerut 10.000 de euro! Antrenorul era gata să semneze cu FCSB. „A avut un şoc

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dezvăluiri despre negocierile dintre CFR Cluj şi Marius Şumudică

Dezvăluiri despre negocierile dintre Gigi Becali şi Marius Şumudică au fost făcute de fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri despre negocierile dintre Gigi Becali şi Marius Şumudică

Acesta susţine că antrenorul era gata să semneze cu FCSB. A fost deranjat însă de datoria de 10.000 de euro pe care Gigi Becali i-a cerut-o în timpul discuţiilor.

Dragomir spune că l-a sfătuit pe Şumudică să accepte oferta lui Becali şi că acesta s-a „sucit” în doar câteva ore.

„Şumudică m-a sunat cu o zi înainte să ia decizia în cazul FCSB. Mi-a zis: ‘Tăticu’… el aşa îmi zice, fiindcă e un băiat foarte recunoscător în carieră.
Mi-a cerut părerea. I-am zis: ‘Du-te la Becali, că nu intră peste tine dacă ai rezultate bune’.

El mi-a răspuns: ‘Nu mi-e frică. Mă înţeleg eu cu el’. Au trecut vreo 8-10 ore, mă sună iar. Nici nu ar trebui să spun aşa ceva, dar hai că le spun.

Reclamă

Şi-mi zice: ‘Tăticu, mi-a cerut 10.000 de euro, pe care i-am cerut eu de la el pentru o colegă a neveste-mii, care era bolnavă’.

Asta l-a deranjat pe Şumudică, care ştim cu toţii că nu stă rău cu banii. Asta a fost scânteia pentru refuz”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit realitateasportivă.net.

Dumitru Dragomir: „A avut un şoc când a văzut că Becali îi refuză oamenii”

Chiar şi aşa, Şumudică ar fi fost dispus că bată palma cu FCSB. A fost însă surprins că şeful roş-albaştrilor nu a vrut să îi angajeze şi pe colaboratorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

„A doua scânteie a fost problema cu stafful. Era aproape 100% dus la FCSB, dar a avut un şoc când a văzut că Becali îi refuză oamenii.

Şumudica e un fel de Becali, nu-i sufli prin faţă. Are o personalitate ieşită din comun”, a mai spus Mitică Dragomir.

Marius Şumudică: „Nu duceam lipsa de 10 000 de euro niciodată”

Marius Şumudică a explicat că nu el a primit cei 10.000 de euro, ci că banii au ajuns la o femeie grav bolnavă.

„Au fost daţi unor apropiaţi pe care eu i-am ajutat. Dânsul (n.r. Gigi Becali) a plătit biletele de avion şi eu am plătit tratamentul respectivei persoane, fiind o prietenă de familie de-a mea şi la revenirea din Turcia trebuia să ii dau banii. Am căzut de acord ca eu să plătesc tratamentul în China persoanei.

Eram in Turcia şi nu duceam lipsa de 10 000 de euro niciodată. A fost un lucru care m-a deranjat pe mine în declaraţiile pe care patronul celor de la FCSB le-a făcut. Da, am trimis pe cineva să ia banii de la Palat. Dânsul a plătit biletele de avion, dar având în vedere că ajută foarte mulţi oameni, fiind o prietenă de-a soţiei mele a fost de acord să ajutăm persoana.

Nu aveam banii respectivi în casă, i-am zis că mă duc sa îi aduc de la bancă. A zis că nu e problemă, că îi aduc când vin din Turcia. Nu aş fi ajuns să mă împrumut la domnul Gigi Becali de 10 000 de euro în momentul de faţă, fiindcă am o situaţie destul de bună financiară”, a spus Marius Şumudică, în urmă cu trei zile, la Digi Sport.

Citește și:

Marius Şumudică i-ar fi fost dator lui Gigi Becali şi acum 9 ani

Nu ar fi singura datorie pe care a avut-o Marius Şumudică la Gigi Becali. Potrivit lui Adrian Porumboiu, aceeaşi sumă ar fi fost în discuţie şi în urmă cu 9 ani, când l-a angajat pe Şumudică la CS Vaslui.

Reclamă

„Îmi vine să zâmbesc acum. Semnase deja şi eram pe o terasă cu Şumudică, beam o cafea, în Austria. Am primit telefon de la Gigi. M-a rugat tare mult să nu semnez contractul cu Şumudică. Dacă îl semnez, să îi reţin 10.000 de euro, că are să îi dea 10.000 de euro.

Eu nu sunt recuperatorul nimănui. I-am spus, ‘de ce vorbeşti cu mine asta. E Şumudică lângă mine’. A fost comică situaţia. Dacă ştiam treaba asta, nu îl mai angajam. L-am întrebat pe Gigi de unde avea să îi dea bani.

Mi-a spus că de la un meci. Mă gândeam, am trăit cu suspiciune, să nu fi fost meciul Braşov cu Vaslui, pierdut de noi cu 2-0. El era la Braşov antrenor”, a declarat Adrian Porumboiu, la AntenaSport.

Recomandări
  • Dezvăluiri despre refuzul lui Şumudică
  • Două motive de supărare pentru antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și