Închide meniul

EXCLUSIV | Povestea datoriei de 10.000 de euro a lui Marius Şumudică faţă de Gigi Becali. „A fost comică situaţia”. Şumi dezminte: „Banii nu mi-au fost daţi mie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 17:19 / Actualizat: 20 mai 2021, 18:31

EXCLUSIV | Povestea datoriei de 10.000 de euro a lui Marius Şumudică faţă de Gigi Becali. „A fost comică situaţia. Şumi dezminte: „Banii nu mi-au fost daţi mie!

profimediaimages

Adrian Porumboiu a oferit detalii despre datoria lui Marius Şumudică faţă de Gigi Becali

Adrian Porumboiu a declarat că datoria lui Şumudică faţă de Gigi Becali ar data din 2012, când acesta a devenit antrenorul lui SC Vaslui. Fostul patron al moldovenilor a povestit pentru AntenaSport cum Becali l-a rugat să-i reţină banii din contract lui Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu, despre Gigi Becali: „Mi-a spus că dacă semnez cu Şumudică, să îi reţin 10.000 de euro!”

„Aş putea să glumesc un pic, de-ale carnavalului! Nu sunt deloc surprins. În urmă cu 9 ani, când l-am angajat pe Şumudică, semnasem contractul, făcând una din cele mai mari greşeli ca finanţator al Vasluiului.

Îmi vine să zâmbesc acum. Semnase deja şi eram pe o terasă cu Şumudică, beam o cafea, în Austria. Am primit telefon de la Gigi. M-a rugat tare mult să nu semnez contractul cu Şumudică. Dacă îl semnez, să îi reţin 10.000 de euro, că are să îi dea 10.000 de euro.

Eu nu sunt recuperatorul nimănui. I-am spus, ‘de ce vorbeşti cu mine asta. E Şumudică lângă mine’. A fost comică situaţia. Dacă ştiam treaba asta, nu îl mai angajam. L-am întrebat pe Gigi de unde avea să îi dea bani.

Mi-a spus că de la un meci. Mă gândeam, am trăit cu suspiciune, să nu fi fost meciul Braşov cu Vaslui, pierdut de noi cu 2-0. El era la Braşov antrenor”, a declarat Adrian Porumboiu, la AntenaSport.

Reclamă

Marius Şumudică, deranjat de declaraţia lui Gigi Becali: „Cei 10.000 de euro nu mi-au fost daţi mie”

Marius Şumudică a vorbit şi el despre datoria de 10.000 de euro, făcută publică de Gigi Becali. Tehnicianul s-a declarat deranjat de afirmaţia şefului FCSB şi a spus că de fapt suma respectivă a primit-o când era antrenor în Turcia, pentru un caz umanitar. Cei doi au discutat despre datorie, ieri, la Palat, lucru care a dus şi la posibilitatea unei colaborări pe banca lui FCSB.

„E adevarat că ieri am fost invitat la dânsul, am vorbit cu patronul celor de la FCSB. Aveam datorie de 10 000 de euro pe care trebuia sa îi dau, care de fapt nu mi-au fost daţi mie. Au fost daţi unor apropiaţi pe care eu i-am ajutat. Dânsul a plătit biletele de avion şi eu am plătit tratamentul respectivei persoane, fiind o prietenă de familie de-a mea şi la revenirea din Turcia trebuia să ii dau banii. Am căzut de acord ca eu să plătesc tratamentul în China persoanei.

Eram in Turcia şi nu duceam lipsa de 10 000 de euro niciodată. A fost un lucru care m-a deranjat pe mine în declaraţiile pe care patronul celor de la FCSB le-a făcut. Da, am trimis pe cineva să ia banii de la Palat. Dânsul a plătit biletele de avion, dar având în vedere că ajută foarte mulţi oameni, fiind o prietenă de-a soţiei mele a fost de acord să ajutăm persoana. Nu aveam banii respectivi în casă, i-am zis că mă duc sa îi aduc de la bancă. A zis că nu e problemă, că îi aduc când vin din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Ieri. m-am dus să îi dau banii şi atunci s-a deschis discuţia respectivă asupra acestei oferte. Să punem punct la tot ce s-a declarat ieri seară. Nu aş fi ajuns să mă împrumut la domnul Gigi Becali de 10 000 de euro în momentul de faţă, fiindcă am o situaţie destul de bună financiară”, a spus Marius Şumudică, astăzi, la Digi Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și