Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluirile lui Gică Popescu! De ce a plecat de la Barcelona și cum a încercat Van Gaal să-l întoarcă din drum: ”Gândește-te până mâine la prânz!”

Silviu Corneanu Publicat: 28 iunie 2021, 16:33

Reclamă
Dezvăluirile lui Gică Popescu! De ce a plecat de la Barcelona și cum a încercat Van Gaal să-l întoarcă din drum: ”Gândește-te până mâine la prânz!”

AS.ro

Dezvăluirile lui Gică Popescu

Dezvăluirile lui Gică Popescu. Fostul internațional susține că Louis Van Gaal a vrut de trei ori să-l întoarcă din drum, dar fără succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu negociam să rămân la Barcelona. Când a venit Van Gaal a zis că vrea să se vadă cu Gică Popescu. A fost prima persoană cu care a dorit să se vadă”, a început Gică Popescu să povestească la AS.ro LIVE.

Dezvăluirile lui Gică Popescu

Popescu a povestit la AS.ro LIVE dialogul pe care l-a avut cu antrenorul de atunci al celor de la Barcelona.

– Eu, acest proiect vreau să-l fac în jurul tău! Știi că voiam să te iau de la PSV la Ajax, dar nu ai vrut să vii. Ești persona cea mai importantă. Vreau să joci în spate, știi foarte bine sistemul.

Aveam anumite tensiuni pentru faptul că eram căpitan. Era o anumită presă care mă critica, doreau să fie căpitan Guardiola. Era o anumită tenisune. A venit oferta de la Galatasaray care era de aproape două ori mai marea decât cea de la Barcelona. I-am zis că nu, că vreau să plec, să fiu mai aproape de familie. Erau scuze, eu voiam să plec.

Reclamă
Reclamă

– Gândește-te până mâine la prânz, ne mai vedem mâine o dată.

A doua zi m-am dus la club, în jurul prânzului și m-a luat iară. A început cu chestiuni tactice. Mi-a zis că eu sunt căpitan, sunt cel mai importnat, pilonul echipei.

– Mister, eu vreau să plec.
– Nu, gândește-te până la ora 5 și o să ne vedem iar.

Reclamă

La 5 și două minute a sunat telefonul. A început iarși, tactic, m-a ținut jumătate de oră.

– Spune-mi, mai vrei să pleci?
– Mister, vreau să plec.
– OK, cluburile au liber să negocieze.

Gică Popescu a făcut performanță cu Galatasaray

Van Gaal i-a reproșat lui Gică Popescu plecarea de la Barcelona, chiar și după câțiva ani, la centenariul clubului. ”Baciul” i-a transmis fostului antrenor al catalanilor că a luat decizia potrivită.

De trei ori a încercat să mă oprească să plec. A doua zi au negociat și am plecat la Galatasaray. Când a fost centenariul clubului, am fost invitat și eu și Gică și mi-a zis că am greșit că am plecat. Eu i-am zis că nu am greșit. Am făcut performanță cu Galatasaray”, a mai spus Popescu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și