Închide meniul
Foto

„Diletta de Moldova” i-a fermecat pe fotbaliști: „Am primit avansuri și din partea jucătorilor români!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2022, 21:12

„Diletta de Moldova” i-a fermecat pe fotbaliști: „Am primit avansuri și din partea jucătorilor români!”

Olivia Cucoș face furori cu aparițiile sale din mediul online

Olivia Cucoș face furori cu aparițiile sale din mediul online / Instagram Olivia Cucoș

„Diletta de Moldova” i-a fermecat pe fotbaliști. Olivia Cucoș, jurnalista din Moldova comparată cu italianca Diletta Leotta, face furori cu fiecare apariție de la TV sau din mediul online. Superba blondină a fost prezentă în tribune la meciul amical Moldova – România 0-5, de la Chișinău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia a vorbit deschis despre comparația cu celebra jurnalistă italiană Diletta Leotta.

„Diletta de Moldova” i-a fermecat pe fotbaliști: „Am primit avansuri și din partea jucătorilor români!”

Olivia Cucoș s-a arătat extrem de entuziasmată pentru asemănarea cu Leotta. Jurnalista din Republica Moldova a dezvăluit că a primit avansuri inclusiv din partea fotbaliștilor români, datorită frumuseții sale răpitoare (VEZI GALERIA FOTO).

Cucoș a explicat că, dacă va avea un iubit fotbalist, atunci va renunța la cariera de jurnalistă sportivă.

„Fiind o jurnalistă simplă, dintr-o țară mică, sunt o fată simplă de la țară care a fost comparată cu Diletta Leotta, deci am cu ce să mă mândresc. Le mulțumesc că au decis să mă poreclească.

Reclamă

Am primit avansuri și din partea fotbaliștilor români. Asta e, fetele frumoase mereu primesc avansuri de la fotbaliști și nu numai. Trebuie să știi să gestionezi.

Eu am mai spus, dacă voi avea un iubit fotbalist voi pleca din fotbal. Nu știu, nu mă uit la fotbaliști ca la viitori soți sau altceva”, a spus Olivia Cucoș, pentru Prosport.

Florinel Coman, jucătorul român preferat al Oliviei Cucoș

„Diletta de Moldova” și-a ales și favoriții din naționala României. Olivia Cucoș s-a arătat impresionată de Florinel Coman și Alexandru Albu. Pe căpitanul FCSB-ului a spus că „îl ador”.

Reclamă 4 / 0/3

„Mie îmi place de Coman, efectiv îl ador. Cred și în capacitățile lui. Alex Albu, de la Rapid. El joacă la națională, dar la fel, nu a fost astăzi.

Mi-au plăcut băieții din teren, au fost mult mai puternici ca ai noștri. Se vede că joacă într-un campionat mai puternic și că lotul este mai valoros”, a mai declarat Olivia Cucoș.

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru toți românii, după victoria cu Moldova

Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău. Au fost 5 marcatori diferiți pentru „tricolori”, în meciul amical de peste Prut. Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alex Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adrian Rus au înscris golurile naționalei României.

Iordănescu a transmis un mesaj pentru toți românii, după victoria categorică din meciul amical cu Moldova, scor 5-0. Selecționerul „tricolorilor” a profitat de moment și le-a urat la mulți ani de Ziua Națională, de peste 10 zile.

„Suntem la cald şi nu vreau să fac foarte multe aprecieri. Zilele următoare vom analiza şi vom trage concluzii. Cred că per total a fost o acţiune reuşită din multe puncte de vedere. Strategia aleasă a fost una inspirată. Debutăm 9 jucători foarte tineri, azi 23 de ani media de vârstă. Cred că e cea mai tânără echipă a României din istorie.

Echipa a făcut un joc bun, a avut tonus, a avut alt curaj decât am arătat cu Slovenia. Sigur, lumea etichetează repede, dar să nu uităm că am întâlnit prima garnitură a Sloveniei şi a Moldovei. Am arătat 3 reprize bune şi foarte bune. Regret că ne-a lipsit puţină atenţie să avem un rezultat mai bun şi cu Slovenia.

Sunt jucători care ies la rampă, care dau semne că pot lărgi grupul nostru. Avem în momentul ăsta în echipă 3 jucători care acum 7 luni erau în liga a doua. Fotbalul românesc are potenţial şi eu zic că are şi viitor. 9 debutanţi, îmi pare rău că şi pe Popică nu am putut să îl ajutăm.

Reclamă

O să continui linia pe care am avut-o din februarie, suntem foarte atenţi. Nu e uşor nici pentru mine. Mă gândesc la Chiricheş, la Niţă… va fi o experienţă foarte bună pentru mine în Qatar. Cinci zile, 10 jocuri.

Vine 1 decembrie, pentru toţi românii: unitate şi la mulţi ani. Vom fi la European!”, a spus Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Recomandări
  • „Diletta de Moldova” i-a fermecat pe fotbaliști
  • Ce a spus despre viitorul iubit

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și