Închide meniul

Lovitură teribilă în Liga 1! Astra a retrogradat, dar poate rămâne în prima divizie! UTA poate fi OUT după un nou caz „valiza”

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 10:35

Reclamă
Lovitură teribilă în Liga 1! Astra a retrogradat, dar poate rămâne în prima divizie! UTA poate fi OUT după un nou caz „valiza

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dani Coman

„Echipa merge în continuare, mai e un meci luni, Comisia de Disciplină va analiza situația UTA-ei Arad, care e similară cu situația lui FC Argeș atunci când a fost retrogradată. Eu cred că decizia va fi similară. Eu cred că această echipă va merge mai departe”, a declarat Dani Coman, citat de digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă în Liga 1! | Cazul valiza s-a mutat la UTA

Astfel, Dani Coman anunţă că în curând Comisia de Disciplină ar urma să ia o hotărâre legată de UTA Arad, echipă care, în 2017, ar fi plătit jucătorii altor echipe pentru a-şi apăra corect şansele. Acest lucru a ajutat-o pe „Bătrâna Doamnă” să promoveze.

În 2009, Comisia de Disciplină decidea ca FC Argeş să retrogradeze. Asta după ce, la acea vreme, autorităţile stabileau că patronul Cornel Penescu oferea mită mai multor arbitri. De această dată, la UTA, Claudiu Drăgan şi Decebal Grădinaru au fost trimişi deja în judecată de DNA.

Astfel, dacă UTA ar fi retrogradată într-un timp record, atunci Astra ar scăpa de retrogradarea directă şi ar urca pe loc de baraj. Mai mult, principala beneficiară a unei asemenea decizii ar fi Voluntari, care ar scăpa de barajul pentru menţinere.

Revoluţie la Astra după retrogradarea în Liga 2

Astra trece prin cele mai grele momente din istoria recentă a clubului. Giurgiuvenii au căzut în Liga 2, iar acum oamenii din cadrul clubului pleacă rând pe rând.

Reclamă

„Este o situație pe care nu o să o continui, am încercat, pentru prietenul meu Dani Coman, pentru Petrică Buduru. A fost o încercare temerară, să ating două obiective într-un timp atât de scurt.

Am făcut-o pentru ei, am încercat să salvăm echipa și să câștigăm Cupa. Dacă s-ar discuta, eventuale garanții, situații stabile, putem discuta, dar altfel, nu cred că voi rămâne. Viitorul este incert, nu există nicio garanție, au fost promisiuni nerespectate, jucători care să nu mai creadă în ele”, a declarat Ionuț Badea, după eșecul cu Craiova din finala Cupei României.

Bogdan Mara, directorul sportiv, a recunoscut că situatia de la Astra a atins pragul cel mai de jos. Acesta se teme că echipa se va desființa!

Reclamă 4 / 0/3

„Astra nu e o echipă de Liga 2. Doar că au fost alte probleme în ultima perioadă care au afectat echipa. E un deznodământ trist. Lucrurile grave ar fi rămas oricum, și dacă am fi câștigat. Era doar o tresărire de orgoliu. Nu știu ce se va întâmpla, domnul Niculae va decide. E păcat că s-a ajuns aici. În condiții normale, Astra lupta pentru play-off.

Eu am terminat contractul aici. Dani Coman a anunțat că e ultimul lui meci ca președinte. Cred că i-a ajuns și lui. Dacă el nu era, Astra era desființată de mult timp. A făcut tot posibilul să se ajungă măcar la final de campionat”, a declarat și Bogdan Mara.

Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Interagro. Niculae a fost acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. În Dosarul Interagro, statul a fost prejudiciat cu o sumă totală de 11.438.169 lei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și