Închide meniul

„Din România îi va fi greu!” Adi Popa, avertisment pentru Ianis Hagi: „Sunt jucători care au făcut asta!”

Publicat: 7 septembrie 2024, 19:12

Reclamă
„Din România îi va fi greu! Adi Popa, avertisment pentru Ianis Hagi: „Sunt jucători care au făcut asta!

Adi Popa, avertisment pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament la Rangers/ Profimedia

Adi Popa a transmis un avertisment pentru Ianis Hagi. Adi Popa spune că în eventualitatea în care va reveni în România, Ianis Hagi ar putea avea probleme să mai prindă un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se află în mijlocul unei situaţii dificile la Rangers. Internaţionalul român a căzut în dizgraţia antrenorului lui Rangers şi a fost trimis la echipa a doua. Iar şansele să revină în prima echipă sunt, în acest moment, extrem de mici.

Adi Popa, avertisment pentru Ianis Hagi

”Dacă va reveni în România, după aceea îi va fi foarte greu să mai plece. Sunt jucători care s-au întors în România și apoi le-a fost greu să mai plece. Din Scoția mai prinzi ceva, dar din România e greu”, a spus Adi Popa la digisport.ro.

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Fiul lui Gică Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după victoria de la Priștina. Mijlocașul echipei naționale a ținut să clarifice o situație legată de firma de agenți cu care se află sub contract. Acesta nu l-a menajat pe Giovanni Becali, care a fost unul dintre oamenii ce au comentat informațiile cu privire la viitorul jucătorului.

Într-o postare pe Insta Story, Ianis Hagi a ținut să amintească faptul nu se află sub contract cu Giovanni Becali și că declarațiile acestuia nu trebuie să fie luate în considerare, atunci când se vorbește despre viitorul său.

Reclamă
Reclamă

„Cu tot respectul pentru presă și ca să clarific, vă rog nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale impresarului meu sau ale mele.

Nu este impresarul meu, sunt sub contract cu agenția Actalent de mai bine de 4 ani și ei sunt singurii care mă reprezintă și care vorbesc în numele meu”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi.

Agenția ACTalent, cu care Ianis Hagi are contract, reprezintă mai multe nume importante din lumea fotbalului, cum ar fi: Kepa, Rakitic, Umtiti, Parejo, Xavi, Unai Emery sau Rafa Benitez.

Reclamă

Video cu rezumatul de la Kosovo – România 0-3

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

20:38

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” Marius Şumudică, prima reacţie după ce Dan Şucu a pierdut „războiul” cu Gigi Becali

19:50

EXCLUSIVAvertismentul lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Nu ştiu de ce, dar cred că este principalul pericol pentru noi!”

19:33

Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea! Gianluca Di Marzio a făcut anunțul

19:01

Lituanienii au pierdut cu Cipru, dar nu se tem de România. Mesaj de luptă înainte de meci: „Vom merge să câștigăm!”

18:47

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor! Cristina Neagu, învinsă de debutantele competiţiei

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și