Închide meniul

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!”

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 15:49 / Actualizat: 7 septembrie 2024, 18:07

Reclamă
Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!

Ianis Hagi a cedat după Kosovo - România 0-3

Ianis Hagi, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Fiul lui Gică Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după victoria de la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul echipei naționale a ținut să clarifice o situație legată de firma de agenți cu care se află sub contract. Acesta nu l-a menajat pe Giovanni Becali, care a fost unul dintre oamenii ce au comentat informațiile cu privire la viitorul jucătorului.

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3!

Într-o postare pe Insta Story, Ianis Hagi a ținut să amintească faptul nu se află sub contract cu Giovanni Becali și că declarațiile acestuia nu trebuie să fie luate în considerare, atunci când se vorbește despre viitorul său.

„Cu tot respectul pentru presă și ca să clarific, vă rog nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale impresarului meu sau ale mele.

Nu este impresarul meu, sunt sub contract cu agenția Actalent de mai bine de 4 ani și ei sunt singurii care mă reprezintă și care vorbesc în numele meu”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi.

Reclamă
Reclamă

Agenția ACTalent, cu care Ianis Hagi are contract, reprezintă mai multe nume importante din lumea fotbalului, cum ar fi: Kepa, Rakitic, Umtiti, Parejo, Xavi, Unai Emery sau Rafa Benitez.

Video cu rezumatul de la Kosovo – România 0-3

Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională

Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională. Preşedintele Farului e de părere că „Il Luce” vrea să îi dea încredere fiului lui Gică Hagi.

Popescu e convins că Lucescu îl consideră pe Ianis Hagi un jucător important al grupului care s-a format la echipa naţională.

Reclamă

„A mers pe acelaşi grup de la Campionatul European. L-a readus pe Mitriţă, care era în conflict cu fostul selecţioner.

Pe Ianis Hagi l-a readus la echipa naţională pentru a-i da încredere, având situaţia pe care o are la club, pentru că sunt convins că îl consideră un jucător important al acestui grup. Când un jucător este în dificultate, din diverse motive, şi tu vrei să îi demonstrezi că e important, îl aduci, îl bagi, chiar dacă a jucat puţin.

Au jucat puţin toţi cei care au intrat din minutul 77.

Este un lucru la care nea Mircea se pricepe foarte bine, să dea încredere jucătorilor.

(n.r: Încrederea lui Mircea Lucescu îl poate ajuta şi la echipa de club?) Nu ştim care este situaţia adevărată a lui Ianis la echipa de club. Este o situaţie sensibilă pentru Ianis. Eu sunt convins că în scurt timp îl vom vedea jucând la echipa mare a lui Rangers, pentru că e un jucător care are un salariu important, care atunci când a fost îndepărtat de la prima echipă nu au fost considerente tehnice, ci considerente financiare.

Faptul că Mircea Lucescu l-a readus la echipa naţională sau a continuat să îl aducă la echipa naţională dovedeşte faptul că are încredere în el”, a spus Gică Popescu în studioul de la Antena 1.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:01

Lituanienii au pierdut cu Cipru, dar nu se tem de România. Mesaj de luptă înainte de meci: „Vom merge să câștigăm!”

18:47

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor! Cristina Neagu, învinsă de debutantele competiţiei

18:28

Ce șanse are România să câștige grupa din Nations League. Cât de mult s-au schimbat calculele, după victoria cu Kosovo

18:28

Farul Constanţa a ratat calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor la fotbal feminin

18:10

Doi jucători ai României U19 l-au scos din minţi pe Ion Marin: „I-am trimis acasă!”. Scandal în cantonamentul din Finlanda

17:51

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și