Închide meniul

Dinamo continuă reorganizarea! Ba și Sibulo, contracte reziliate după negocieri cu suporterii-”socios” din DDB

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 decembrie 2020, 10:52

Dinamo continuă reorganizarea! Ba și Sibulo, contracte reziliate după negocieri cu suporterii-”socios” din DDB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Abdoulaye Ba și Gonzales Sibulo și-au încheiat colaborarea cu Dinamo

Conform surselor, aceștia ar fi negociat cu DDB rezilierea înțelegerilor pe care le aveau cu Dinamo, la schimb cu anumite sume de bani ce vor fi plătite prin programul ”socios” al suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este doar ultima mișcare din șirul de manevre pe care clubul l-a făcut în ultima vreme în încercarea de a evita falimentul și de a scăpa de investitorii spanioli care nu au adus banii pe care i-au promis.

Dinamo este într-o nouă restructurare pentru a scăpa de faliment

Suporterii preiau controlul la Dinamo. L-au dat afară pe Alex Couto, omul lui Pablo Cortacero, și l-au adus pe fostul antrenor al echipei, Dario Bonetti. Doar minune ca la Liberec o mai scapă pe Dinamo de faliment. 

Fanii-finanțatori de la Dinamo l-au îndepărtat pe Alex Couto, care era mâna dreaptă a lui Cortacero de la club. Tot ei l-au convins pe Bonetti să fie consultantul echipei. ”Vin gratis ca să ajut Dinamo”, spune italianul care a stat pe bancă la ”minunea de la Liberec”.

Sunt aproape patru luni de când jucătorii dinamoviști nu au văzut un leu de la patronul spaniol. Pablo Cortacero a făcut mai multe promisiuni că vor veni milioanele de euro, însă acestea au rămas doar la stadiul de vorbe.

Reclamă

”Proxima semana”, cuvintele cele mai rostite de Pablo Cortacero, au devenit subiect de glume pentru dinamoviști. Paul Anton, omul adus de Contra la Dinamo, spune că e mai rău decât pe vremea lui Ionuț Negoiță, care a ajuns să fie regretat.

”Am înțeles o problemă mare pentru că în 2020 este destul de dificil să greșești un cont bancar. Comparând situația, normal că foarte multă lume îl regretă pe domnul Negoiță”, a spus Paul Anton în exclusivitate pentru Antena Sport.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo s-a despărțit de Gonzales Sibulo și Abdoulaye Ba
  • Negocierile s-au desfășurat prin intermediul DDB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și