Închide meniul

Dinamo cumpără ”pe caiet”! Cine este mijlocașul ofensiv care a venit în ”Ștefan cel Mare” în vreme de criză

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 14:13

Dinamo cumpără ”pe caiet”! Cine este mijlocașul ofensiv care a venit în ”Ștefan cel Mare” în vreme de criză

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo s-a înțeles cu un mijlocaș din Liga 1

Dinamo trece printr-o situație extrem de dificilă, mulți fotbaliști amenințând cu plecarea dacă nu vor primi salariile restante. Se pare totuși că Blejdea a fost de acord să vină în ”Ștefan cel Mare” după ce și-a încheiat conturile cu FC Argeș, echipă cu care a promovat anul trecut în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Blejdea, un nou ”câine” la Dinamo

”Ultima oară la FC Argeș, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo București, valabil până la 30 iunie 2022, a anunțat conducerea sportivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Mijlocaș ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generație la grupa de juniori 1996 cu Ionuț Nedelcearu și Andrei Radu.

Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecții), Andrei Blejdea a plecat din Ștefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveția) și a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 și Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu și FC Argeș, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României”, anunță Dinamo în comunicatul oficial. 

Reclamă

Andrei Blejdea este cotat la 150.000 de euro și va juca în ”Ștefan cel Mare” cu numărul 19 pe tricou.

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Ante Puljic anunţă dezastru dacă nu intră salariile

Situaţia de la Dinamo rămâne una critică. Jucătorii au făcut vizita medicală în această dimineaţă, dar anunţul lui Ante Puljic este unul clar: dacă nu vin banii, mulţi fotbalişti vor pleca. Dinamoviştii nu sunt plătiţi de cinci luni.

"Ne-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem… Promisiunea e că mâine intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca… Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!

Reclamă 4 / 0/3

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar… Dacă erai neplătit o lună, două, ai spune ok, însă noi sutem așa de cinci luni”, a spus Puljic, la reunire.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și