Închide meniul

Dinamo Kiev – Dinamo 3-0. Mircea Lucescu a contribuit decisiv la salvarea "câinilor". Dinamoviştii au strâns o sumă uriaşă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 13:29

Dinamo Kiev – Dinamo 3-0. Mircea Lucescu a contribuit decisiv la salvarea "câinilor". Dinamoviştii au strâns o sumă uriaşă

AS.ro

Dinamo Bucureşti

Dinamo trăieşte datorită fanilor! "Câinii" sunt din ce în ce mai aproape de obţinerea licenţei, după ce au plecat de la o datorie de 1.2 milioane de euro. Mircea Lucescu a contribuit decisiv la salvarea echipei din Ştefan cel Mare, care este la doar 110.000 euro distanţă de a obţinere licenţa pentru Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul antrenor a acceptat fără să ste pe gânduri ca echipa sa, Dinamo Kiev, să dispute în Ucraina un amical de lux cu Dinamo. Elevii lui Gheorghe Mulţescu au fost învinşi cu 0-3, însă eşecul a fost unul dulce pentru suflarea alb-roşie.

Fanii din DDB au strâns aproape 260.000 de euro

În urma amicalului de lux cu echipa lui Mircea Lucescu, dinamoviştii au strâns aproape 260.000 de euro. Suporterii au scos la vânzare 70.000 de bilete, dintre care peste 45.000 au fost cumpărate de suporteri. De asenemea, fanii au cumpărat şi tricouri cu echipa lor favorită pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului.

Dinamo Kiev – Dinamo Bucureşti 3-0

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 90+3: Dinamo Kiec marchează din nou! Khondak duce scorul la 3-0.

Reclamă

Min. 76: Moment istoric pentru Dinamo Bucureşti! Cătălin Hîldan Jr., nepotul "Unicului Căpitan", a intrat pe teren şi a debutat pentru echipa de seniori. Fanii dinamovişti prezenţi la meci au început să cânte! 

Min. 63: Formaţia lui Gheorghe Mulţescu are una dintre cele mai mari ocazii ale meciului. Mihaiu a încercat să tragă la poartă cu exteriorul, însă mingea ocoleşte poarta gazdelor.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză în Ucraina. Dinamoviştii sunt conduşi cu 0-2.

Min 40: Apărarea lui Gheorghe Mulţescu a fost învinsă din nou. Lednev duce scorul la 2-0.

Min. 22: Defensiva "câinilor" a fost răpusă. Dinamo Kiev a deschis scorul. Clayton a marcat, după ce a primit o pasă în faţa porţii.

Min. 9: Dinamo Kiev ajunge foarte aproape de poarta lui Mitrovic, însă fără a marca. 

Min. 1: A început amicalul de lux! 

Reclamă

Înaintea fluierului de start, Mircea Lucescu şi Gheorge Mulţescu au făcut schimb de fanioane.

Dinamoviştii i-au cerut ajutorul lui Mircea Lucescu, iar legenda grupării din Ştefan cel Mare a răspuns "prezent". Suporterii acționari de la Dinamo continuă campania de strângere de fonduri pentru licența de Liga 1 cu un meci amical de lux împotriva lui Dinamo Kiev.

Peste 30.000 de fani au cumpărat deja bilete virtuale pentru partidă, iar toți banii strânși după meciul cu formația lui "Il Luce" vor fi folosiți pentru îndeplinirea obiectivului. 

Pentru meciul din Ucraina, Gheorghe Mulţescu nu se va baza pe Paul Anton, Adam Nemec și Steliano Filip, care sunt accidentaţi, dar nici pe Ante Puljic, Vlad Achim, care au fost infectaţi cu COVID-19.

Echipele de start:

Recomandări
  • Dinamo Kiev - Dinamo 3-0
  • Dinamoviştii, din ce în ce mai aproape de a obţine licenţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și