Închide meniul

Dinamo nu scapă de Pablo Cortacero! Omul său de încredere este deja la Bucureşti. „Ne vom întoarce și vom face echipă bună”

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 5:05 / Actualizat: 30 iunie 2023, 17:41

Dinamo nu scapă de Pablo Cortacero! Omul său de încredere este deja la Bucureşti. „Ne vom întoarce și vom face echipă bună

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero vrea să revină la Dinamo

  • Pablo Cortacero nu renunţă la Dinamo
  • Anunţul făcut de Rufo Collado

Dinamo nu scapă de Pablo Cortacero! Fostul director sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, se află în România şi a anunţat că şi Pablo Cortacero va sosi în ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a declarat Rufo Collado, potrivit gsp.ro.

Dinamo nu scapă de Pablo Cortacero! Al doilea proces pierdut

Anunţul lui Collado a venit după ce Pablo Cortacero a pierdut un nou război cu Dinamo!

Reclamă

Fanii speră că este momentul în care ibericul va ceda pachetul majoritar de acţiuni ale clubului din „Ştefan cel Mare”. Cortacero a pierdut a doua acţiune deschisă în justiţie împotriva fanilor acţionari din DDB.

Spaniolul solicita să fie repus în fruntea Consiliului de Administraţie, dar nu a achitat nici măcar taxa de timbru. Instanţa i-a anulat cererea.

Reclamă

„Tip solutie: Anulează cererea. Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii de interventie, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de intervenţie formulată de intervenientul Cortacero Fernandez Pablo Manuel, ca netimbrată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI – Civilă. Pronunţată azi, 11.05.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, se arată pe postal.just.ro.

Şefii lui Dinamo se tem pentru sezonul viitor

Dinamo este aproape să se salveze de la retrogradare, dar conducătorii anunţă clipe grele. Mario Nicolae, managerul general al „câinilor”, e de părere că Dinamo trebuie să treacă printr-o revoluție dacă vrea să supraviețuiască.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă vom continua la fel, nu știu cum am mai putea să ne salvăm. Jumătate din lot pleacă. Sau jumătate rămâne, dacă vreți pe modul optimist. Nu dăm noi afară, dar vorbim de salarii pe care Dinamo nu și le va mai putea permite, apoi dorința jucătorilor.

Dinamo nu trebuie să intre în al treilea an de suferință, fiindcă ar putea fi fatal. Dacă nu luăm măsuri, să construim sănătos pe un buget mic, dar corect, riscăm colapsul”, a tunat Mario Nicolae, pentru GSP.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”