Închide meniul

"Dinamo păţeşte exact ce a păţit Chelsea cu Adi Mutu". Magaye Gueye, arătat cu degetul după "scandalul cocaina"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 8:49

"Dinamo păţeşte exact ce a păţit Chelsea cu Adi Mutu". Magaye Gueye, arătat cu degetul după "scandalul cocaina"

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Magaye Gueye riscă să fie dat afară de Dinamo

  • Magaye Gueye a fost găsit dopat
  • Atacantul lui Dinamo ar fi consumat cocaină

Testele au fost făcute după derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, câştigat de alb-roşii cu 1-0. Control anti-doping ceruseră cu insistenţă chiar oficialii grupării din Ştefan cel Mare. Adrian Porumboiu este sigur că clubul Dinamo nu va avea de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

"Ce să pățească? Nimic! Dinamo pățește exact ce a pățit și Chelsea cu Mutu, adică nimic. Jucătorul o să pățească.

Omul era simpatic între două tipe, chiar arăta ca un consumator de cocaină. Nu ai cum să îți dai seama… Nu am de unde să știu. Sunt mulți simpatici, euforici, fără ca să fie consumatori de cocaină. Am avut și eu jucători care mergeau în club, dar nu cred că făceau ceva. Ce, eu eram paznicul lor? Mă interesa pe mine? Eu știam ce fac ei la meci și la antrenament.

Reclamă

La Dinamo e greu… Te apucă groaza numai când vezi ce se întâmplă acolo. Nu știi cine e propietar, cine pătește. Ăla trimite bani din Spania ca și cum am fi o țară de bananieri. Ne-au luat toți de fraieri. Mai trimite o portocală, o banană", a declarat Adrian Porumboiu la Prosport.

În 2004, Adrian Mutu a fost dat afară de Chelsea după ce a fost testat pozitiv cu cocaină. Chiar Jose Mourinho ceruse ca internaţionalul român să fie testat. 

Reclamă

Jerry Gane: "Nu mai vreau să vorbesc cu el vreodată"

Şi Jerry Gane a asigurat că nu există riscul ca Dinamo să fie exclusă din Cupa României. Întrebat dacă a luat legătura cu Gueye, antrenorul "câinilor" a răbufnit şi a anunţat că nu mai vrea să aibă de-a face cu fotbalistul.

"Nu se pune problema să pierdem meciul, calificarea sau să avem de suferit noi, ca echipă. Dacă i-ar fi fost descoperite și alte substanțe dopante, în afară de cocaină, atunci da, poate s-ar fi extins ancheta și asupra restului lotului. În plus, au mai fost testați atunci alți doi jucători, Fabbrini și Steliano Filip și ei au fost în regulă

Nu și nici nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată. Să nu-l mai văd! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? E incredibil, chiar nu-mi vine să cred! A venit vestea asta ca o bombă! Dar…

Reclamă 4 / 0/3

Dar va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul" a spus antrenorul lui Dinamo.

Magaye Gueye mai are contract cu Dinamo până pe 30 iunie 2022. Jucătorul are o cotă de piaţă de 400.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”