Închide meniul

Dinamoviştii plâng, de 21 de ani, după Cătălin Hîldan. 5 octombrie, cea mai neagră zi! „Un luptător, d-aia îl iubim şi nu-l vom uita niciodată!”

Reclamă

Publicat: 5 octombrie 2021, 9:06

Dinamoviştii plâng, de 21 de ani, după Cătălin Hîldan. 5 octombrie, cea mai neagră zi! „Un luptător, d-aia îl iubim şi nu-l vom uita niciodată!

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan îl comemorează pe "Unicul Căpitan"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Dinamoviştii au postat, pe reţelele sociale, un mesaj emoţionant. Ioan Andone, Florentin Petre, Ionel Dănciulescu şi Cornel Dinu au fost printre cei care au dezvăluit ce a însemnat Cătălin Hîldan pentru „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

21 de ani de la dispariţia lui Cătălin Hîldan

21 de ani fără CĂTĂLIN HÎLDAN. 5 octombrie, ziua în care l-am pierdut pentru totdeauna pe CĂTĂLIN HÎLDAN. Căpitanul și sufletul dinamoviștilor a plecat dintre noi, în tricoul alb-roșu, în acel octombrie negru al anului 2000. De-atunci au trecut 21 de ani în care spiritul lui CĂTĂLIN HÎLDAN ne-a însoțit pe toate stadioanele. O peluză a arenei din Ștefan cel Mare îi poartă numele, tricoul cu numărul 11 a fost retras, iar locul său din vestiar a rămas neatins.

6 goluri în 138 de partide, în Liga 1, a înscris UNICUL CĂPITAN pentru Dinamo în perioada 1994-2000. 2000 este anul în care CĂTĂLIN HÎLDAN a cucerit eventul cu echipa din Ștefan cel Mare. 8 selecții și un gol a adunat UNICUL CĂPITAN la echipa națională a României. 3 februarie 1976 este data la care s-a născut CĂTĂLIN HÎLDAN, la Brănești.

„CĂTĂLIN HÎLDAN rămâne în sufletul tuturor dinamoviștilor. A fost un jucător memorabil. El nu înşela fotbalul, juca orice meci la sacrificiu” (Ioan Andone)

Florentin Petre: „Cătălin Hîldan era un lider în vestiar, un luptător!”

„Un băiat extraordinar, un adevărat căpitan. Era un lider în vestiar. Ăsta a fost CĂTĂLIN HÎLDAN, un luptător, d-aia îl iubim şi nu-l vom uita niciodată. Am crescut împreună, țin legătura în permanenţă cu familia şi în fiecare an, pe 5 octombrie, mă duc la mormântul lui” (Florentin Petre)

Reclamă

„A fost o onoare şi o mândrie pentru mine că am putut să fiu coleg şi, mai ales, să-l cunosc ca om. Înainte de a fi un jucător extraordinar, fantastic, a fost un om de o calitate sufletească extraordinară. Sunt prea puţine cuvinte pentru a-l descrie pe CĂTĂLIN HÎLDAN, omul şi jucătorul” (Ionel Dănciulescu)

„Era un copil de o calitate extraordinară, unul dintre puţinii care au dus mai departe spiritul de sacrificiu al lui Dinamo în teren. A avut, din păcate, un destin tragic, ce putea fi evitat. Un băiat de suflet, un om de caracter, de pus la rană. Visul lui era să ardă până la ultima picătură de energie în fotbal. Eu l-am numit direct căpitan, după plecarea lui Ionuț Lupescu, nu l-a ales vestiarul. A luat-o ca pe o obligaţie pentru a duce echipa să câştige, nu a comentat în niciun fel. El nu avea în cap decât ideea de a câştiga, nu ştia altceva, nu cunoştea cuvântul eșec. Era un învingător înnăscut. CĂTĂLIN HÎLDAN face parte din panoplia de aur, de sacrificiu pe care a avut-o Dinamo” (Cornel Dinu)”, se anunţă în postarea de pe contul de Facebook al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Peluza Cătălin Hîldan, moment special înainte de Dinamo – UTA Arad

Peluza Cătălin Hîldan a avut pregătit un moment special înainte de Dinamo – UTA Arad! Fanii şi actualii jucători  l-au comemorat pe cel care a scris o pagină de istorie la gruparea alb-roşie.

Dinamoviştii, alături de Mircea Rednic şi staff-ul său, au ieşit pe teren cu tricouri inscripționate cu „Unicul Căpitan”. S-a ţinut un moment de reculegere, iar lovitura de start a fost dată de Cătălin Hîldan Jr, nepotul fostului mare dinamovist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și